Ορίστηκαν οι διαιτητές στο Χαλάνδρι

Πόλο 11 Απριλίου 2023, 17:09

Τους διαιτητές όπου πρόκειται για τους Μανώλη Μπαϊρακταρίδη και Γιώργο Στεφανάκη, όρισε η ΚΟΕ εν όψει του δεύτερου αγώνα της σειράς ανάμεσα σε Νηρέα Χαλανδρίου και ΝΟ Χανίων.

Kritiko Ergastiri

Πρόκειται για το παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τις 1:45 το μεσημέρι της Μεγ. Τετάρτης στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου, με τον ΝΟ Χανίων να ελπίζει σε μία δεύτερη νίκη για να εξασφαλίσει οριστικά την παραμονή του στην Α1.

Μία νίκη από την παραμονή στην Α1 ο ΝΟΧ – Εύκολα τον Νηρέα Χαλ.

Ηδη το σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ως γνωστόν στο 1-0 μετά τη νίκη που σημείωσε τη Μεγ. Δευτέρα ο ΝΟΧ.

Εάν πάντως γίνει η έκπληξη και ο Νηρέας απαντήσει νικηφόρα, τότε οι δύο ομάδες θα ξαναπαίξουν σε έναν τρίτο αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στις 3 το μεσημέρι στο κολυμβητήριο Χανίων, την Τετάρτη του Πάσχα, 19 Απριλίου.

petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad