Ορίστηκαν οι αγώνες για μίνι παίδες και μίνι κορασίδες

Πόλο 23 Οκτωβρίου 2020, 13:04

Το τελευταίο δεκαήμερο του Νοέμβρη ορίστηκε η διεξαγωγή για τους αγώνες του πρωταθλήματος κατηγορίας μίνι παίδων και μίνι κορασίδων στο πόλο.

Πρόκειται για μια εξέλιξη, την οποία ανέμεναν πολλές ομάδες σε όλη τη χώρα, ανάμεσα τους και από την Κρήτη. Τα δύο πρωταθλήματα δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν την περασμένη περίοδο λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, οπότε δρομολογείται τώρα αυτή η διαδικασία.

Ειδικότερα, το πρωτάθλημα των μίνι παίδων θα διεξαχθεί (με τη β’ φάση) το τριήμερο μεταξύ 20-22 Νοεμβρίου, ενώ η προκριματική φάση στις μίνι κορασίδες θα ακολουθήσει μεταξύ 27-29 Νοεμβρίου.

Οι αγώνες και για τις δύο διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο Χανίων.

Σε επίπεδο μίνι παίδων συμμετέχουν οι ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, του Ν.Ο. Ρεθύμνου και του Πλιτς Πλατς και σε αυτό τον μίνι κορασίδων εκτός του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και του Ν.Ο. Ρεθύμνου, οι Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη.

Αναλυτικότερα οι κληρώσεις είναι οι εξής:

• ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ (Β’ Φάση στα Χανιά)
Ν.Ο. Χανίων, Ν.Ο. Ρεθύμνου, Πλιτς Πλατς
Προκρίνονται 2 ομάδες
Οι αγώνες της β’ Φάσης 20-22 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια οι 22 ομάδες που θα προκριθούν θα αγωνιστούν στην γ’ Φάση (4-6 Δεκεμβρίου), ενώ η τελική φάση του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη να γίνει 18-20 Δεκεμβρίου.

• ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (Προκριματική φάση στα Χανιά)
Βουλιαγμένη, Ν.Ο. Ρεθύμνου, Ολυμπιακός, Ν.Ο. Χανίων
Προκρίνονται 2 ομάδες
Οι αγώνες της προκριματικής φάσης 27-29 Νοεμβρίου και της τελικής (8 ομάδες), 11-13 Δεκεμβρίου.

 

karta antonis garden