Οριστικά στο στάδιο για προπονήσεις τα Χανιά

Χανιά | 7 Νοεμβρίου 2022, 21:46

Το Εθνικό στάδιο Χανίων για προπονήσεις αρχής γενομένης από την Τετάρτη (9/11) θα χρησιμοποιήσουν τις επόμενες ημέρες και ειδικότερα αυτή την εβδομάδα τα Χανιά.

/Bella Pizza

Το ρεπορτάζ που ανέδειξε το athlitiko επιβεβαιώνεται έτσι απόλυτα, με τα Χανιά να χρησιμοποιούν το στάδιο για τις προπονήσεις τους για πρώτη φορά την Τετάρτη και μέχρι τουλάχιστον το Σάββατο. Οι ώρες προπόνησης θα είναι από τις 10.30 το πρωί ως τις 12.30 το μεσημέρι.

Τα Χανιά κατέφυγαν στη λύση του σταδίου μην έχοντας πρακτικά άλλη επιλογή μετά την αδυναμία να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη Μοναχή Ελιά. Μάλιστα, αυτό αναμένεται να το κάνουν αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα, αφού η διαδικασία με την επισπορά είναι ένα βήμα από το να ολοκληρωθεί.

Τώρα, το αίτημα για τη παραχώρηση του σταδίου έγινε από την ΠΑΕ με επιστολή που εστάλη προς τη διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων, από την οποία και υπήρξε θετική ανταπόκριση.

Το στάδιο όπως είναι γνωστό έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια δεν προσφέρεται για ποδόσφαιρο και ως εκ τούτου χρειάζεται να τοποθετηθούν δίχτυα στις εστίες. Αυτή θα είναι και η μοναδική παρέμβαση που θα γίνει, καθώς δεν προβλέπεται να γίνει διαγράμμιση στον αγωνιστικό χώρο.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση της Τρίτης για τα Χανιά δεν υπάρχει στο πρόγραμμα καθώς έχει προβλεφθεί να υπάρξει ρεπό από τον Σπύρο Μπαξεβάνο στους παίκτες του.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad