Οριστικά χωρίς τον Γιάγια

Πλατανιάς | 24 Ιανουαρίου 2016, 19:16

Ο Γιάγια Μπανανά δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και έμεινε εκτός αποστολής του Πλατανιά για το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Δεν ήταν καλά ούτε τα σημερινά νέα για τον Γιώργο Παράσχο ο οποίος οριστικά θα κληθεί να καταστρώσει τα αμυντικά του πλάνα ενόψει Ηρακλή, χωρίς τον Γιάγια Μπανανά. Ο Αφρικανός στόπερ δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και έμεινε εκτός αποστολής του Πλατανιά για το παιχνίδι στο Καυταντζόγλειο στάδιο. Ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας δεν έχει επίσης στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ράμος.

Στη σημερινή προπόνηση, ο Έλληνας τεχνικός έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής, καθώς και στις στημένες φάσεις. Πάντως στην αποστολή που ανακοίνωσε το μεσημέρι ο Παράσχος δεν βρίσκεται ο Τζιλβάν ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, αλλά αντί αυτού είναι ο Πάγκαλος. 

Η αποστολή: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Σελίν, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτις, Μενδρινός, Τζιμόντζι, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Ανγκούλο, Ντίνας, Πάγκαλος.

Estrella
Auto KCS