Οριστικά χωρίς τον Γιάγια

Πλατανιάς | 24 Ιανουαρίου 2016, 19:16

Ο Γιάγια Μπανανά δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και έμεινε εκτός αποστολής του Πλατανιά για το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Δεν ήταν καλά ούτε τα σημερινά νέα για τον Γιώργο Παράσχο ο οποίος οριστικά θα κληθεί να καταστρώσει τα αμυντικά του πλάνα ενόψει Ηρακλή, χωρίς τον Γιάγια Μπανανά. Ο Αφρικανός στόπερ δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και έμεινε εκτός αποστολής του Πλατανιά για το παιχνίδι στο Καυταντζόγλειο στάδιο. Ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας δεν έχει επίσης στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ράμος.

Στη σημερινή προπόνηση, ο Έλληνας τεχνικός έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής, καθώς και στις στημένες φάσεις. Πάντως στην αποστολή που ανακοίνωσε το μεσημέρι ο Παράσχος δεν βρίσκεται ο Τζιλβάν ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, αλλά αντί αυτού είναι ο Πάγκαλος. 

Η αποστολή: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Σελίν, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτις, Μενδρινός, Τζιμόντζι, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Ανγκούλο, Ντίνας, Πάγκαλος.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad