Οριστικά 4ος στη φετινή Α1…

ΟΑΧ | 9 Μαΐου 2021, 18:46

Με την κατάκτηση, οριστικά πλέον, της 4ης θέσης επισφραγίζει ο ΟΑΧ την φετινή αγωνιστική του παρουσία στο γυναικείο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ.

Τα κορίτσια της χανιώτικης ομάδας, όπως αναμενόταν, δεν θα μπουν στη διαδικασία να δώσουν τα… ανούσια παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ για την τυπική διεκδίκηση της 3ης θέσης, αφού τα ματς που έδωσαν την Κυριακή απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΕΦΑΟ Ζωγάφου αντίστοιχα ήταν τα τελευταία για τις δύο αυτές ομάδες σε αυτή την, ούτως ή άλλως, προβληματική χρονιά.

Παρ’ όλα αυτά, η σεζόν για τον ΟΑΧ κρίνεται σίγουρα επιτυχημένη, αφού σε συνέχεια της περσινής, πρώτης του παρουσίας στην Α1, πιστοποίησε ότι παραμένει από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας. Σίγουρα, ο ΟΑΧ έχει ανεβάσει κατακόρυφα τα στάνταρ του, δείχνοντας πως είναι μια υπολογίσιμη και σοβαρή δύναμη στο γυναικείο μπάσκετ.

Ο ΟΑΧ έχει πλέον όλο το χρόνο μπροστά του προκειμένου να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν και ειδικότερα να “χτίσει” σε ακόμα πιο στέρεες βάσεις την ομάδα που θα παρουσιάσει στο επόμενο πρωτάθλημα.

karta antonis garden
zgas

Rabona ad