Οργή ΚΚΕ για την κατάργηση της ομοσπονδίας αντιπτέρισης

Σπορ 5 Μαρτίου 2021, 16:29

Την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ φέρνει η απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να εντάξει το άθλημα του μπάτμιντον στην ομοσπονδία του τένις (EΦΟΑ).

Ουσιαστικά η αναφορά του ΚΚΕ έχει να κάνει με την κατάργηση της ομοσπονδίας αντιπτέρισης.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η “ξεφτίλα” στον Αθλητισμό έχει ονοματεπώνυμο

Μετά τις αλλεπάλληλες τροπολογίες, μετά τον τραγέλαφο με την ημερομηνία εκλογών και τις αποτυχημένες μεθοδεύσεις για προσωρινές διοικήσεις σε Ομοσπονδίες, ο κύριος Αυγενάκης πέρασε στην αντεπίθεση, κάνοντας το εξής αμίμητο: Καταργεί με το “έτσι θέλω” την Ομοσπονδία του αθλήματος της Αντιπτέρισης (badminton) στην Ελλάδα και την εντάσσει στο τένις, με πρόσχημα τα προβλήματα κακοδιαχείρισης, που παραμένουν άλυτα εδώ και χρόνια, με την ανοχή όλων των κυβερνήσεων. Αντί, λοιπόν, να δώσει λύση στα προβλήματα αυτά, τα αξιοποιεί, κάνοντας ένα αυθαίρετο πάντρεμα, με την ελπίδα να “φτιασιδώσει” τους συσχετισμούς λίγο πριν τις εκλογές στην Ομοσπονδία του τένις.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο “μαγείρεμα” και του προτείνουμε να συνεχίσει και μ’ άλλες Ομοσπονδίες την ίδια τακτική, προκειμένου να του “βγουν τα κουκιά” και να ελέγξει τις Διοικήσεις. Ποιος ξέρει, μπορεί έτσι να γεννηθούν και νέα αθλήματα. Θα μπορούσε, λοιπόν, να φέρει το σκάκι π.χ. στην κολύμβηση (waterchess) και την ιππασία στο πιγκ πογκ! Γιατί όχι;..

 

 

karta antonis garden