Οργανωτική σύσκεψη για το «Run Greece Ηράκλειο»

Σπορ 7 Μαρτίου 2023, 21:34

Οργανωτική σύσκεψη - συνάντηση εργασίας για την προετοιμασία του «Run Greece Ηράκλειο 2023» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (07/03) στην Περιφέρεια Κρήτης.

KTEO Κρήτης

Η αγωνιστική δράση των αγώνων δρόμου Run Greece επιστρέφει στις 2 Απριλίου με πρώτη στάση το Ηράκλειο. Η 10η διοργάνωση της Κρήτης συμπίπτει με την επιστροφή του αγώνα στην αρχική διαδρομή στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου.

Το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Κρήτης αναφέρει σχετικά:

«Οργανωτική σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης για το «Run Greece Ηράκλειο 2023» που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου.

Συνάντηση εργασίας για την προετοιμασία της επιτυχημένης γιορτής του αθλητισμού και του πολιτισμού «Run Greece Ηράκλειο 2023» πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης.

Συμμετείχαν: ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, από το Δήμο Ηρακλείου ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς και ο Δημήτρης Τσιράκος, από τον ΣΕΓΑΣ – ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης ο Παναγιώτης Αντωνακάκης, από την Τροχαία Ηρακλείου ο Διοικητής Αστυνόμος Β’ Στέλιος Καρακούδης, από το Λιμενικό Σώμα ο Αντιπλοίαρχος Γιώργος Παττακός, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Νικόλαος Κουτσαντάκης, από το Ε.Κ.Α.Β. ο Διευθυντής Κρήτης Νίκος Γιαννακουδάκης και η Ειρήνη Μπατή, από τη Δημοτική Αστυνομία η Σοφία Μακριδάκη, από τον ΟΛΗ ο Γιάννης Κοκκινίδης, από τον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων ο Προέδρος Μιχάλης Βλατάκης, από την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Ηρακλείου η πρόεδρος Ουρανία Ρινακάκη, από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Α/Θμιας Εκπαίδευσης ο Ιωάννης Κατσαμποξάκης, από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Β/Θμιας Εκπαίδευσης κ. Δημόπουλος, από την ΕΠΣ Ηρακλείου ο Ευάγγελος Πετούσης, από το Σύνδεσμο Κριτών Στίβου ο Μενέλαος Καρακωνσταντάκης, από τη Διεύθυνση Β/Θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου ο Γιάννης Καραγιαννίδης και ο Γιώργος Δεσποτόπουλος, από το Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Ηρακλείου ο Πρόεδρος Δημήτρης Δακανάλης και η Γενική Γραμματέας Μαρία Βασιλείου.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα του αγώνα που αφορούν την ασφαλή μεταφορά – μετακίνηση των αθλητών, τα μέτρα, ενώ παράλληλα ο κάθε φορέας εξειδίκευσε το πλαίσιο της αρμοδιότητας του για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία του RUN CREECE 2023 σε Παγκρήτιο και σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Κοινό μήνυμα των διοργανωτών είναι μικροί και μεγάλοι να συμμετάσχουν τρέχοντας και βαδίζοντας στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου συνδυάζοντας τον αθλητισμό με την ήπια άθληση και την ψυχαγωγία.

Οι εγγραφές είναι σε εξέλιξη και γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης.»

manolikakis

Rabona ad