Οργανωμένοι Κισσαμικού για Ροκάκη, Μπαξεβάνο, Σπάρτη και Αναγ. Καρδίτσας!

Χανιά | 21 Δεκεμβρίου 2016, 16:52

Με ανακοίνωση που εκδίδουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Κισσαμικού, οι Grupo de Alcohólicos, τοποθετούνται για τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας τους με Σπάρτη και Αναγέννηση Καρδίτσας.

planakis

Μάλιστα, χρησιμοποιούν αρκετά σκληρή γλώσσα για τον τρόπο που διαμαρτυρήθηκε η Σπάρτη για τη διαιτησία ενώ το ίδιο πράττουν και για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας στην οποία επιτίθενται για το γκολ που πέτυχε ο Κισσαμικός και αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους.

Τέλος, οι Grupo de Alcohólicos αναφέρονται με πολύ κολακευτικά σχόλια για τον πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη και τον προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των φιλάθλων του Κισσαμικού έχει ως εξής:

«Αφού πέρασαν λίγες μέρες και έπεσαν οι τόνοι, θα θέλαμε να δημοσιεύσουμε την τοποθέτηση μας για τα τελευταία γεγονότα που έχουν σαν στόχο να πλήξουν την ομάδα μας κατά κύριο λόγο και τον προπονητή της ομάδας, κύριο Σπύρο Μπαξεβάνο, σε δεύτερο πλάνο!

Για τον αγώνα με την Σπάρτη και τα επακόλουθα του, δε σας φταίει ο Κισσαμικός κύριοι κύριοι της Σπάρτης, που οι ποδοσφαιριστές σας μετά την επίτευξη του 0-1, αναλώθηκαν σε παιχνίδι σκοπιμότητας, καθυστερήσεων, διαμαρτυριών και γενικά σε αντί-ποδόσφαιρο! Η ομάδα μας απεναντίας, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρτ απόδοσης, προσπάθησε τουλάχιστον να παίξει λίγο με την μπάλα κάτω, όποτε την αφήσατε και έδειξε χαρακτήρα και ψυχή μέχρι το τέλος της συνάντησης, εξού και η πολύ μεγάλη νίκη που σημειώσαμε απέναντί σας στο φινάλε του αγώνα! Δε σας φταίει ο Κισσαμικός για τον ερασιτεχνισμό κάποιων ποδοσφαιριστών σας στη φάση του 1-1, που ενώ επόπτης και διαιτητής δεν δίνουν τίποτα, σταματούν να παίζουν και διαμαρτύρονται! Δε φταίει ο Κισσαμικός για το υβρεολόγιο κάποιον ποδοσφαιριστών σας, του προπονητή σας και μελών του προπονητικού σας team! Μετά την επίτευξη του 1-1! Τα “γαλλικά” σας, χαρακτηρίζονται άνετα “μεταπτυχιακού” επιπέδου, εξ ου και οι αποβολές σας! Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και θα πρέπει να μάθετε ότι στο ποδόσφαιρο, υπάρχει και η ήττα!

Για τον αγώνα εναντίον της ΑΣΑ Καρδίτσα, έχουμε να πούμε ότι, καλό το θέατρο του παραλόγου αλλά πρέπει να υπάρχει και ένα όριο! Μιλάτε για fair play! Ποιο fair play? Σε όσες σελίδες ανέβηκε το βίντεο “της ντροπής” με την “επίμαχη” φάση του γκολ του Θέου, πλην ελαχίστων μάλλον οπαδών της ομάδας σας, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιρόφιλοι και διαδικτυακοί αναγνώστες, σας κοροϊδεύουν και σας χλευάζουν και εσάς και τα εμετικά άρθρα και ανακοινώσεις εναντίον της ομάδας μας! Σας κοροϊδεύουν όλους εσάς που με σθένος υποστηρίζετε ότι έπρεπε να τηρηθεί το fair play! Όλοι όσοι είδαν και διάβασαν τα συγκεκριμένα άρθρα, έδωσαν δίκιο στην ομάδα μας! Αυτό και μόνο μας φτάνει. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να σχολιάσουμε κάτι άλλο για αυτό το θέμα. Όποιος ξέρει λίγο μπαλίτσα, κατάλαβε ότι το σωστό είναι αυτό που σωστά έπραξαν οι ποδοσφαιριστές μας! Σε όλους εσάς τους υβριστές του προπονητή της ομάδας μας, έχουμε να σας πούμε ότι το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του, μπορείτε να τον προσεγγίσετε για να αναλάβει την ομάδα σας. Θα σας διδάξει ήθος και πολλά άλλα! Ο Σπύρος βρίσκεται στην ομάδα μας 4 χρόνια και ουδέποτε έχει δημιουργήσει πρόβλημα, ούτε στην ομάδα μας ούτε σε κάποια αντίπαλη έδρα! Μιλάμε για έναν άνθρωπο οικογενειάρχη, ακέραιο χαρακτήρα ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται κοντά μας, έχει υλοποιήσει τους στόχους της ομάδας, όποιοι και αν ήταν αυτοί, πολύ νωρίς και σχετικά εύκολα! Είναι στιγμές που του έχουμε ασκήσει κριτική όταν κάτι δε μας άρεσε στην ομάδα αλλά πάντα στο τέλος το αποτέλεσμα τον δικαίωνε και τον δικαιώνει!

Ο Κισσαμικός είναι ιστορικό σωματείο κύριοι, άσχετα που μόνο τα τελευταία χρόνια κατάφερε και βγήκε από την αφάνεια και έγινε γνωστός στο πανελλήνιο! Ο πιο σημαντικός λόγος της ανόδου της ομάδας μας στο ποδοσφαιρικό στερέωμα τα τελευταία χρόνια έχει ονοματεπώνυμο, ακούει στο όνομα Αντώνιος Ροκάκης! Χωρίς την αγάπη, τον χρόνο, τον κόπο, τα χρήματα και το μεράκι του προέδρου, ο Κισσαμικός θα ήταν στα αζήτητα και εμείς δεν θα γράφαμε αυτήν την ανακοίνωση σήμερα! Σε ευχαριστούμε Αντώνη που μας έκανες να ονειρευόμαστε για την ομάδας μας, για τον Κισσαμικό μας! Δεν θα επιτρέψουμε λοιπόν, σε κανέναν να αμαυρώνει και να στιγματίζει την υπερπροσπάθεια της ομάδας μας και του προέδρου μας!

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία σε όλους και ειδικά στους οπαδούς!». 

 

 

karta antonis garden
/psiloritischania