Ωρα μπαράζ για Γρανίτη – Πρώτη στάση στα Ζωνιανά

Γρανίτης | 24 Μαΐου 2023, 10:55

H πιο μεγάλη ώρα έφτασε για τον Γρανίτη. Μετά από πάρα πολλά χρόνια θα έχει ξανά την ευκαιρία να αγωνιστεί εκτός Χανίων και να γευτεί γενικότερα την πρόκληση των μπαράζ.

Oinolatris

Οι πρωταθλητές Χανίων θα παίξουν στα Ζωνιανά απέναντι στον ισχυρό Ερμή στην πρεμιέρα των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ εθνική, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οπως έχει γίνει γνωστό μοναδικός απών θα είναι ο Σίμος Αθανασιάδης, ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν φέτος στο επιθετικό κομμάτι, έχοντας γενικότερα πολύ μεγάλο μερίδιο στην κατάκτηση του νταμπλ.

Από εκεί και πέρα ο Τάκης Διακάκης υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες του και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα.

Η αποστολή του Γρανίτη θα αναχωρήσει στις 12 το μεσημέρι από τα Χανιά για το Ρέθυμνο, όπου και θα γευματίσει πριν το ματς.

Υπενθυμίζεται η αποστολή της ομάδας της Αγίας Μαρίνας: Κορωνάκης, Τερεζάκης, Ανδρ. Κολομπάκης, Κελάκης Κατσαρός Στ. Στεφανίδης, Μεγαλακάκης, Κοκκινάκης, Κοκάκης, Μπεριάδης, Δρακάκης, Παπαδάκης, Παπακαστρίσιος, Μποντούρι, Ρουσάκης, Σπ. Κολομπάκης, Ηλ. Στεφανίδης, Καστρινάκης, Πατρικάκης, Νάστο.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ταμπουρατζής με βοηθούς τους Κοκοτάκη, Σιγανό, όλοι από την ΕΠΣ Λασιθίου.

Estrella
Papantonakis Cards
ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ
Oneirochora
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad