Ωρα ανακοινώσεων και… παρουσιάσεων για τα έργα (κολυμβητήριο – αθλητικό κέντρο) στο Ακρωτήρι

Σπορ 19 Ιανουαρίου 2022, 21:34

Στο τελικό στάδιο φαίνεται πως βρίσκονται οι ανακοινώσεις για την επικαιροποίηση των μελετών για το υπό δημιουργία αθλητικό κέντρο στο Πολυτεχνείο.

KTEO Κρήτης

Αυτό μεταξύ άλλων δηλώνει και η ενημέρωση που δίνεται από το ΕΑΚ Χανίων με την ευκαιρία τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε και στην οποία αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι πως έλαβαν μέρος και μηχανικοί της ΓΓΑ.

Οπως όλα δείχνουν, αυτό που απομένει, είναι σε συνεννόηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να υπάρξουν εντός των ημερών επί της ουσίας παρουσιάσεις προκειμένου αυτό το μεγάλο έργο να λάβει σάρκα και οστά. Πρόκειται για μια εξέλιξη που σίγουρα κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική και μένει να φανεί τι ανακοινώσεις θα υπάρξουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το athlitiko στη διάθεσή του, η επικαιροποίηση για τις μελέτες έχει ολοκληρωθεί και αυτές περιλαμβάνουν όλα όσα έχουν συμφωνηθεί εδώ και καιρό, δηλαδή τη δημιουργία ενός πλήρους αθλητικού κέντρου και φυσικά την ανακατασκευή του κλειστού κολυμβητηρίου.

Η ανακοίνωση από το ΕΑΚ Χανίων αναφέρει τα εξής:

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Πολυτεχνείου, του ΕΑΚ Χανίων και των μηχανικών της ΓΓΑ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 19/01 με κύριο θέμα της συζήτησης την πορεία της εκπόνησης των μελετών αναφορικά με την ολική ανάπλαση τόσο του κλειστού κολυμβητηρίου όσο και τον περιβαλλόντων χώρων.

Όπως τονίστηκε έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες και της δεύτερης φάσης της προγραμματικής με προοπτική να ολοκληρωθεί βάσει χρονοδιαγράμματος στα τέλη του Φεβρουαρίου που αποτελεί και απαίτηση του ίδιου του Υφυπουργού κ. Αυγενάκη ο οποίος, όπως μεταφέρθηκε θέλει να τελειώσουν όλα χωρίς καθυστερήσεις για να ξεκινήσει επιτέλους η αποκατάσταση μιας από τις πλέον “ταλαιπωρημένες” υποδομές του Νομού.

manolikakis

Rabona ad