Ομπερχάουζερ: Στο Europa League με τον Πλατανιά!

Πλατανιάς | 27 Ιουνίου 2017, 16:40

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός είναι σε δηλώσεις του σε γαλλικό ΜΜΕ ο νέος τερματοφύλακας του Πλατανιά, Νταβίντ Ομπερχάουζερ. Μεταξύ άλλων, τονίζει ότι στόχος της νέας του ομάδας είναι, «να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα και να συμμετάσχει στα προκριματικά του Europa League»!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αν μη τι άλλο, οι (πρώτες) δηλώσεις του Ομπερχάουζερ θα “συζητηθούν”, αφού είναι η πρώτη φορά που γίνεται αναφορά στα προκριματικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ζήτημα για τον Ομπερχάουζερ είναι σίγουρα η προσαρμογή, αλλά σε γενικές γραμμές εκφράζεται πολύ θετικός για τη νέα πρόκληση που τον περιμένει στην καριέρα του.

Σύμφωνα με τον Γάλλο τερματοφύλακα, έχει συμφωνήσει και θα υπογράψει για 3 χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Φεύγω την Τετάρτη για την Κρήτη. Θα υπογράψω συμβόλαιο τριών χρόνων. Η διοίκηση της ομάδας με προσκάλεσε την προηγούμενη εβδομάδα, με την σύζυγό μου και ήδη πέρασα μέρος των ιατρικών εξετάσεων. Το σκεφτήκαμε αρκετά πριν συμφωνήσω. Η σύζυγός μου είναι πολύ δεμένη με την πόλη και οι πιο σημαντικές μου αναμνήσεις είναι με τη Μετς».

Για τους λόγους που έφυγε από την Μετς: «Θα προτιμούσα να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αυτά τα τρία χρόνια. Ισως αυτό είναι το μοναδικό αρνητικό. Για τρία χρόνια έδωσα τα πάντα και πιστεύω πως ποτέ δεν υπήρξα αναξιόπιστος, αλλά φεύγω χωρίς να μετανιώνω και χωρίς να πιστεύω ότι κάτι πήγε λάθος».

Για τον Πλατανιά: «Τερμάτισε έβδομος πέρυσι και ο στόχος του είναι μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα και να συμμετάσχει στα προκριματικά του Europa League! Είναι πρόκληση και για μένα. Αρχικά θέλω μια καλή προσαρμογή. Εχω περάσει από την Αζαξιό και έχω την εντύπωση πως το περιβάλλον μοιάζει αρκετά με της Κορσικής. Δεν γνωρίζω καθόλου το πρωτάθλημα, αλλά έχω δει την δυνατή ατμόσφαιρα που δημιουργείται στα ματς του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟΚ. Θα είναι συναρπαστικό να παίζεις με τέτοιες ομάδες. Ακόμα και αν πρόκειται για ένα λιγότερο γνωστό πρωτάθλημα από το γαλλικό, ελπίζω να φτιάξω το όνομά μου εκεί».  

Estrella