Ομπερχάουζερ: Ο Πλατανιάς είναι αυτό ακριβώς που έψαχνα

Πλατανιάς | 12 Ιουλίου 2017, 17:34

Πρώτη συνέντευξη για τον Νταβίντ Ομπερχάουζερ ως ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, με τον ίδιο να δηλώνει ότι βρήκε την ομάδα που… έψαχνε. Ειδικότερα, ο Γάλλος τερματοφύλακας αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση που χαρακτηρίζει τη νέα του ομάδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με τον πρώην τερματοφύλακα της Μετς, «είπα το “ναι” και υπέγραψα στον Πλατανιά, γιατί οι στόχοι την ομάδας ταιριάζουν με τους δικούς μου. Πέρυσι η ομάδα τερμάτισε 7η. Τώρα στόχος είναι να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στα πλέι οφ».

Αναλυτικά η συνέντευξή του έχει ως εξής:

Νταβίντ, καλωσόρισες στον Πλατανιά. Εχοντας πλέον αρκετές μέρες δουλειάς στην ομάδα, ποια είναι η πρώτη εικόνα που έχεις σχηματίσει γι’ αυτήν;

Από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ, διαπίστωσα ότι ο Πλατανιάς είναι μια μεγάλη οικογένεια. Αυτό ακριβώς είναι που μας έκανε μεγάλη εντύπωση και μας άρεσε όταν ήρθα με τη γυναίκα μου. Ειναι ακριβώς αυτό που έψαχνα. Μια ομάδα που θα έχει την ίδια φιλοσοφία με τις προηγούμενες που έπαιξα, την Αζαξιό και τη Μετς. Υπάρχει τέλεια οργάνωση σε όλους τους τομείς και εννοείται πως η ποιότητα ζωής είναι εξαιρετική. Έχουμε τα πάντα για να ζήσουμε μια όμορφη χρονιά.

Τι στόχο έχεις θέσει πλέον φορώντας τη φανέλα του Πλατανιά; Και όσον αφορά στην ομάδα, αλλά και προσωπικός;

Είπα το “ναι” και υπέγραψα στον Πλατανιά, γιατί οι στόχοι την ομάδας ταιριάζουν με τους δικούς μου. Κάθε χρόνο θέλω να είμαι καλύτερος. Οπως κάνει και ο Πλατανιάς με την ανοδική του πορεία τα τελευταία χρόνια στην Super League. Πέρυσι η ομάδα τερμάτισε 7η. Τώρα στόχος είναι να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στα πλέι οφ.

Πώς ήταν για σένα η πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων;

Το πιο δύσκολο για μένα είναι η ζέστη και οι ώρες προπονήσεων, 7 το πρωί και 7 το απόγευμα που είναι τελείως διαφορετικές απ’ ό,τι στην Γαλλία. Βέβαια, αυτό είναι κατανοητό, γιατί τέτοια εποχή στην Ελλάδα είναι αδύνατο να προπονηθείς άλλες ώρες, όπως το μεσημέρι για παράδειγμα. Το επίπεδο στις προπονήσεις είναι πολύ καλό. Και είμαι σίγουρος ότι ο ρυθμός θα ανεβεί μέχρι να πάμε Βουλγαρία για να δουλέψουμε ακόμα πιο εντατικά εκεί. Στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι για τη πρεμιέρα και να διατηρηθούμε στο καλύτερο επίπεδο όλο το πρωτάθλημα.

Ποια υπόσχεση μπορείς να δώσεις στους φίλους της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα;

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους είναι ότι θα παλεύω όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Είμαι επίσης σίγουρος ότι το ίδιο θα κάνει και όλη η ομάδα, για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή χρονιά.

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις, από το μέρος που θα ζήσεις τα επόμενα χρόνια;

Η πόλη των Χανίων είναι πανέμορφη. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω κάποια μέρη στη πρώτη μου επίσκεψη, όπως το Παλιό Λιμάνι. Επίσης, η κουζίνα είναι εξαιρετική. Η πολύ καλή ποιότητα ζωής μας βοηθά ώστε να είμαστε καλύτεροι στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις με την ομάδα.

Estrella