Ομπερχάουζερ: Καιρός ν’ αποδείξω ότι μπορώ να είμαι και ο αριθμός “1”…

Πλατανιάς | 29 Ιουνίου 2017, 17:04

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο νέος τερματοφύλακας του Πλατανιά, Νταβίντ Ομπερχάουζερ ευχαριστεί τη Μετς για τη συνεργασία που είχαν τα προηγούμενα χρόνια, λέγοντας μάλιστα ότι πλέον ήρθε ο καιρός για ν' αποδείξει ότι μπορεί να είναι ο αριθμός "1" σε μία ομάδα...

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αν μη τι άλλο, ο Ομπερχάουζερ δείχνει πραγματικά σε αυτές τις πρώτες του δηλώσεις τοποθετήσεις, πως ό,τι έχει “μέσα” του, το εξωτερικεύει, με το σίγουρο να είναι ότι θέλει ν’ αποδείξει πολλά πράγματα μέσα από την πορεία που θα ακολουθήσει στον Πλατανιά.

Omperhauser1

Ειδικότερα, ο Ομπερχάουζερ γράφει στο Facebook τα εξής:

«Αυτό είναι, ήρθε η ώρα… Ωρα να φύγουμε…
Μετά από τρεις σεζόν, αποφάσισα να φύγω από τη Μετς, καθώς θα υπογράψω με την ομάδα του Πλατανιά για τα επόμενα τρία χρόνια.
Θα ήθελα, συνεπώς, να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που πάντοτε πίστευαν σε μένα και που με στήριξαν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη Μετς για την εμπιστοσύνη κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ετών.
Κρατάω μόνο πολύ καλές αναμνήσεις.
Είναι πλέον καιρός να προχωρήσουμε και να αποδείξουμε σε όλους αυτούς τους ανθρώπους ότι μπορώ να είμαι εκτός από έναν απλό αριθμό 2…».

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΣ

Επίσης, η πρώην πλέον ομάδα του Ομπερχάουζερ, η γαλλική Μετς, κάνει αναφορά στην αποχώρηση του τερματοφύλακα της, στον οποίο εύχεται το καλύτερο δυνατό στη νέα του ομάδα, τον Πλατανιά.

«Από τη Μετς ξεκίνησε και επέστρεψε ξανά το 2014. Ο Νταβίντ Ομπερχάουζερ θα συνεχίσει το δρόμο του στον Πλατανιά, στην Ελλάδα, όπου επίσημα εντάχθηκε την Τετάρτη.
Ολόκληρος ο σύλλογος τον ευχαριστεί για όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».  

Estrella