Ομπερχάουζερ: Ερχομαι!

Πλατανιάς | 24 Ιουνίου 2017, 21:47

Θετική, όπως άλλωστε ανέμεναν στον Πλατανιά, είναι η απάντηση από τον Νταβίντ Ομπερχάουζερ. Ο 27χρονος τερματοφύλακας έρχεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στα Χανιά, οριστικά πλέον προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και στη συνέχεια να ενταχθεί στην προετοιμασία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως γίνεται γνωστό ο Ομπερχάουζερ έδωσε την απάντησή του στον Πλατανιά το Σάββατο και αφού προηγουμένως ουσιαστικά αποφάσισε… η σύζυγός του για τον ερχομό τους στα Χανιά. Ο ίδιος ο Ομπερχάουζερ ήταν εξ αρχής θετικός προκειμένου να δοκιμάσει τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, υπερασπιζόμενος την εστία του Πλατανιά τη νέα περίοδο αφήνοντας τη Γαλλία, ωστόσο την τελική απόφαση θα έπρεπε να την πάρει μαζί με την οικογένειά του και ειδικότερα τη σύζυγό του για τo αν θέλουν να έρθουν στα Χανιά.

Αυτός κιόλας ήταν ο σκοπός του ταξιδιού την περασμένη εβδομάδα όταν το ζεύγος Ομπερχάουζερ ήρθε στα Χανιά, όπου και ξεναγήθηκε στην πόλη, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο Μάλεμε αλλά και να δει το γήπεδο Περιβολίων στο οποίο αγωνίζεται ο Πλατανιάς.

Στη συνέχεια, ο Γάλλος τερματοφύλακας της Μετς ζήτησε δύο μέρες διορία προκειμένου να απαντήσει κι έτσι ο ερχομός του στον Πλατανιά είναι οριστικός, με τους “ερυθρολεύκους” να ολοκληρώνουν μια σημαντική μεταγραφή, καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό που είχε δημιουργηθεί μετά την αποχώρηση του Σωτηρίου.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΡΖΕΛΤΣΑΚ

Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς επιβεβαιώνει ότι την Δευτέρα θα βρίσκεται στα Χανιά ο Πιότρ Γκρζέλτσακ, με τον οποίο η συμφωνία μπορεί να θεωρείται οριστική. Το μόνο που απομένει είναι να πάνε όλα καλά με τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια ο Πολωνός εξτρέμ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Estrella