«Ομοψυχία, δυνατή θέληση και πίστη για να τριτώσει το καλό»

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 7 Μαΐου 2017, 0:18

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στις Μουρνιές ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για το σπουδαίο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΟΑ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως κάνει τον τελευταίο καιρό η χανιώτικη ομάδα δεν ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς, αφού αυτή θα γίνει γνωστή λίγη ώρα πριν το παιχνίδι στο Ατσαλένιο.

Οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές για τον Μύρωνα Σηφάκη είναι οι Βλαχάκης, Καλοριζικάκης, Ντεντάκης, Καρβουνιάρης, Βουρβαχάκης, Δημήτρης, Σταθινάκης, Παληγεώργος, Κυτράκης, Σέχου, Ζντράβκοβιτς, Γκουτσίδης, Αρσενίεβιτς, Περδικάκης, Τσικουδάκης, Σουμπασάκης, Τσίτας, Βεστάκης.

Η επίσημη ενημέρωση του ΙΝΚΑ αναφέρει τα εξής:

Θέλοντας να συνεχιστεί το καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας, ο προπονητής Μύρωνας Σηφάκης, μετά την πρωινή προπόνηση στο γήπεδο των Μουρνιών, ανέφερε πως η αποστολή για το κρίσιμο ματς με τον ΠΟΑ θα ανακοινωθεί λίγη ώρα πριν το παιχνίδι.

Στόχος είναι να υπάρχει ομοψυχία και δυνατή θέληση και πίστη για να τριτώσει το καλό για την ομάδα μας, μετά τα δύο συνεχόμενα τρίποντα επί της Προοδευτικής και της Ρόδου.

Με αυτά τα δεδομένα, ο προπονητής ακολούθησε την πετυχημένη συνταγή των δύο προηγούμενων αγωνιστικών, καθώς η ομάδα δίνει ένα πολύ κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι.

 

Estrella
Auto KCS