Ομιλία σε παιδιά και γονείς του ΝΟΧ από τον “παγκόσμιο” Γιάννη Καλογεράκη

Υγρός στίβος 14 Μαρτίου 2023, 11:45

Διάλεξη στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων θα πραγματοποιήσει ο Γιάννης Καλογεράκης που θεωρείται παγκοσμίως ένας τους κορυφαίους εκπαιδευτές, για στρατηγική ανθρωποκεντρική ηγεσία & ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού.  

KTEO Κρήτης

Η πρωτοβουλία ανήκει και αφορά τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων.

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ:

Ο σπουδαίος, Ιωάννης Καλογεράκης, μιλά σε αθλητές και γονείς του Ναυτικού Ομίλου

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 26 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων θα έχει τη χαρά να διοργανώσει διάλεξη, στην οποία θα μιλήσει ο σπουδαίος, Ιωάννης Καλογεράκης.

Αρχικά η ομιλία του θ’ αφορά, το πρωί, τους αθλητές και το απόγευμα τους γονείς.

Πρόκειται για εγχείρημα που εντάσσεται στο πλαίσιο των πολύ σημαντικών δράσεων που επιχειρεί ο Ναυτικός Ομιλος, έχοντας δίπλα του σε αυτήν την πρωτοβουλία την Περιφέρεια Κρήτης – Αντιπεριφέρεια Χανίων, τον Δήμο Χανίων και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

Οταν ο Γιάννης Καλογεράκης έψαχνε ακόμα για το πάθος του ως Μηχανικός, έκανε ένα M.Sc. στη Διοίκηση & HRD και στη συνέχεια ως εργαζόμενος, έκανε ένα Ph.D. στην Εφαρμοσμένη Ρομποτική. Μετά από 15 χρόνια σε Αγγλία-Σκωτία (σπουδές & εργασία) και αφού έμαθε καλά τα ρομπότ, κατάλαβε ότι το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη είναι ο Ανθρωπος.

Κι έτσι, αποφάσισε να γίνει Ανθρωποκεντρικός και να εγκαταλείψει τις εξισώσεις και τις μηχανές.

Ξέρει πώς να κάνει μια δουλειά πολύ καλά: να ενδυναμώνει και να εμπνέει τους ανθρώπους, βοηθώντας τους να ανακαλύψουν το θετικό και πολύ δυνατό κομμάτι της ύπαρξής τους, μέσα τους. Τους βοηθά να το γυαλίσουν, να το αναπτύξουν και να κάνουν καταπληκτική δουλειά με ικανότητες που δεν ήξεραν ότι είχαν.

Αυτό το κάνει για πάνω από 40 χρόνια με μεγάλη επιτυχία, σε 5 ηπείρους, καθώς συνεχίζει με αυξανόμενο πάθος σε διάφορες χώρες του κόσμου (www.jmk.gr).

Σήμερα, ο Γιάννης Καλογεράκης αναγνωρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτές παγκοσμίως, για Στρατηγική Ανθρωποκεντρική Ηγεσία & Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού.

Rabona ad