Ολυμπιακός: Η Σχολή των Χανίων δίνει το παράδειγμα

ΕΠΣΧ Ακαδημία Νέας Κυδωνίας | 11 Σεπτεμβρίου 2019, 19:14

Αναφορά στην Ακαδημία Νέας Κυδωνίας, με αφορμή τη συμπλήρωση 18 χρόνων από τη συνεργασία που έχει με την Ακαδημία του Ολυμπιακού, γίνεται στο σάιτ των "ερυθρολεύκων". Μεταξύ άλλων, όπως σημειώνεται, «η Σχολή των Χανίων δίνει το παράδειγμα».

Οπως είναι γνωστό, πριν από λίγο καιρό, δύο ομάδες από την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας, βρέθηκαν για μια ακόμη φορά στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη, με τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια να φαίνεται πως εξελίσσεται, γενικότερα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τώρα, εν όψει της αφετηρίας της νέας σεζόν, ο Ολυμπιακός από την πλευρά του κάνει αναφορά σε αυτή τη συνεργασία, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την Ακαδημία που συνεργάζεται και είναι η μοναδική σε επίπεδο Κρήτης.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρονται, είναι τα εξής:

«Η Σχολή των Χανίων δίνει το παράδειγμα

Για 18η χρονιά, η Σχολή Ολυμπιακού στα Χανιά της Κρήτης στέκεται στην αφετηρία της σεζόν, γεμάτη φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά.

Με πάνω από 180 παιδιά να βρίσκονται υπό τη σκέπη της, η πρώτη «ερυθρόλευκη» Σχολή στο νησί, δίνει το παράδειγμα μέσω συλλογικής προσπάθειας, που έχει σκοπό να προάγει τη σωστή συμπεριφορά, την κοινωνικοποίηση και τον εθελοντισμό, με όχημα τη σύγχρονη και επιστημονικά δομημένη προπόνηση.

Παιδιά ηλικίας 4-16 ετών, καθοδηγούνται από οκτώ διπλωματούχους προπονητές ποδοσφαίρου και Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, πρόγραμμα που έχει σαν αποτέλεσμα, την τροφοδότηση του ελληνικού ποδοσφαίρου με περισσότερους από 150 παίκτες της ολυμπιακής οικογένειας όλα αυτά τα χρόνια, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Το κοινωνικό πρόσωπο των Σχολών του ΘΡΥΛΟΥ, δεν πρέπει να λησμονηθεί, αφού και στα Χανιά, η προσφορά είναι εξόχως σημαντική, και μεταφράζεται σε κοινωνικές δράσεις, εθελοντικές δραστηριότητες, βοήθεια σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και αδελφοποίηση με ιδρύματα του νομού.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση εγκατάστασης: Γήπεδο Αγ. Αποστόλων – Χανιά

Όνομα Υπευθύνων: Μπασιάς Μανώλης – Καπανέρης Δημήτρης

Σταθερό τηλ: 28210 -34317

Κινητό τηλ: 6973 433 861 και 6973 348 178

e-mail: akadimiank@yahoo.gr

Facebook: Ακαδημία Νέας Κυδωνίας – Ολυμπιακός Σχολή Ποδοσφαίρου Χανίων».

Rabona ad