Ολυμπιακοί Αγώνες για τρίτη φορά ο Μυλωνάκης

Γενικά Θέματα - Πόλο | 19 Ιουλίου 2016, 11:40

Ο Μανώλης Μυλωνάκης βρίσκεται στους 13 "εκλεκτούς" της Εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών, ενόψει της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπως ανακοίνωσε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής επέδειξε εμπιστοσύνη στα ίδια πρόσωπα που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν. Αρχηγός της Εθνικής ανδρών, στη Βραζιλία, θα είναι ο Χρήστος Αφρουδάκης. Ο 32χρονος πολίστας μετρά αντίστροφα για την τέταρτη συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην καριέρα του (2004, 2008, 2012, 2016).

Αυτή ωστόσο θα είναι η τρίτη εμπειρία από Ολυμπιακούς Αγώνες και για τον Χανιώτη πολίστα Μανώλη Μυλωνάκη ο οποίος είχε δώσει το παρών τόσο στο Πεκίνο (2008), όσο και στο Λονδίνο (2012).

Ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε για την επιλογή της 13άδας:

«Η επιλογή της 13άδας έγινε καθαρά με το κριτήριο ότι αυτοί οι παίκτες πιστεύω πως είναι οι καλύτεροι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο το ότι κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο στο Καζάν και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν και στην προετοιμασία».

karta antonis garden

Rabona ad