Ολοκληρώθηκε το φετινό Beach Cup

Beach Volley | 1 Ιουνίου 2016, 17:46

Ολοκληρώθηκε η τελική φάση του BEACH CUP 2015-16, στην οποία συμμετείχαν οι 12 πρώτες ομάδες ανδρών και οι 9 πρώτες ομάδες γυναικών της συνολικής βαθμολογίας του θεσμού.

Το BEACH CUP είναι μία καινοτόμα και πρωτοποριακή ιδέα τουρνουά beach volley, που συνδιοργανώνουν ο αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournaments και ο Αθλητικός Σύλλογος beach Volley Χανίων. Χορηγός επικοινωνίας είναι τα κανάλια Novasports.

To BEACH CUP 2015-16 είναι μία σειρά που αποτελείται από 9 τουρνουά Beach Volley, τα οποία διεξάγονται ταυτόχρονα σε ΑΤΤΙΚΗ και ΧΑΝΙΑ κατά την διάρκεια ολόκληρου του έτους και χωρίζονται σε 3 αγωνιστικές περιόδους ανάλογα με την εποχή (AUTUMN Beach Cup, WINTER Beach Cup και SPRING Beach Cup).

Στο BEACH CUP 2015-16 σε ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο σε Χανιά και Αττική συμμετείχαν περισσότερες από 950 ομάδες συνολικά στα τουρνουά των ανδρών, γυναικών και μεικτού στις κατηγορίες one & two stars.

Πρωταθλητές ανδρών αναδείχθηκαν ο Ανέστης Δημητριάδης και ο Σταύρος Βλαχάκης νικώντας σε έναν εξαιρετικό τελικό με 2-0 σετ (15-13, 19-17) τον Μπάμπη Λίτο και τον Δαμιανό Χατζηδαμιανού.
Τις απονομές στους νικητές έκανε η κυρία Φωτεινή Μοσχούλη Επικεφαλής Τμήματος Επικοινωνίας Καναλιών Novasports.

Πρωταθλήτριες γυναικών αναδείχθηκαν η Λητώ Δοκοπούλου και η Χριστίνα Φαράντζου νικώντας στον τελικό με 2-1 σετ (15-6, 16-18, 11-7) την Νατάσα Παπαδοπούλου και την Νάντια Ζαμπιάκη.

Στους Πρωταθλητές και στις Πρωταθλήτριες του Beach Cup, δόθηκαν wild cards ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε έναν από τους 2 σταθμούς του «17th Novasports Beach Volley Tournament» σε Αττική και Χανιά.

 

karta antonis garden