Ολοκληρώθηκε το 3ο Cretan Kings Assist Basketball

Ρέθυμνο Cretan Kings | 30 Μαρτίου 2017, 20:10

Με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής έπεσε η αυλαία του 3ου τουρνουά "Cretan Kings Assist Basketball".

Η σχετική ενημέρωση της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ:

«Η 4η και τελευταία αγωνιστική του 3ου τουρνουά “Cretan Kings Assist Basketball” ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, χαμόγελα και πολύ… μπάσκετ.

Την Κυριακή το πρωί άπαντες ήταν στην θέση τους, με τους μικρούς μαθητές να “διψούν” για την 4η και τελευταία συμμετοχή τους στην διοργάνωση.

Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν στο γήπεδο του 1ου Δημοτικού σχολείου Ρεθύμνου, με τα παιδιά να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους και τους γονείς να τα παροτρύνουν με χειροκροτήματα.

Φυσικά, από μία τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει η μασκότ του Ρέθυμνο Cretan Kings Κερατούκλης, συνοδεία του νέου του φίλου Θρυλέων, οι οποίοι έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν με τους λιλιπούτειους θαυμαστές τους.

Παράλληλα, ακόμη μία παράσταση έδωσε η ομάδα μαζορετών του Δημοτικού Σχολείου Ρουσσοσπιτίου “Russ Galaxy”. Η συνέχεια του τουρνουά θα δοθεί στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη”, με την διεξαγωγή του “All Star Game”.

Η Ρέθυμνο ΚΑΕ ευχαριστεί θερμά τον γυμναστή του 1ου Δημοτικού σχολείου Γιώργο Κυπαρίσση για την άψογη φιλοξενία, τους Σταύρο Μυκονιάτη, Βαγγέλη Καλογεράκη, Αντώνη Νταλιάνη, Μανόλη Καλοκύρη και Χρήστο Μαραυγάκη για την βοήθεια τους στην διαιτησία των αγώνων, τους εθελοντές Τσαμπίκα Ψύλου, Ελευθερία Λιονή, Εύη Νιονάκη, Γεωργία Νικηφόρου, Εμμανουέλα Χόμπη, Άρτεμη Καλοκύρη, Δημήτρης Θεοδοσόπουλος, Φωτεινή Καποδίστρια, Βούλα Σιαμήτρα, αλλά και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Χορηγός του 3ου τουρνουά μπάσκετ “Cretan Kings Assist Basketball” είναι η αεροπορική εταιρεία AEGEAN.»

zgas

Rabona ad