Ολοκληρώθηκε η θητεία Παντελίδη στον Πανθρακικό

Super League 1 25 Μαρτίου 2016, 22:23

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη θητεία του Σάκη Παντελίδη στον Πανθρακικό, με τον ίδιο να ανακοινώνει την αποχώρησή του από την ομάδα της Κομοτηνής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο πρώην γυμναστής του Πλατανιά ευχαρίστησε μέσω Facebook όλους με τους οποίους συνεργάστηκε τα προηγούμενα δύο χρόνια και ειδικότερα τον κόσμο της Θράκης για την υποστήριξή του στον ίδιο και την ομάδα. Όσο για το μέλλον του, θα φανεί στην πορεία του χρόνου, ποια θα είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα του.

Η ανάρτηση από τον Σ. Παντελίδη είναι η εξής:

Η σημερινή μου αποχώρηση από την οικογένεια του Πανθρακικού, αφήνει πολλά συναισθήματα και πολλές ευχάριστες αναμνήσεις κατά την διάρκεια της δεύτερης παρουσίας μου στην ομάδα με αποκορύφωμα την περυσινή σωτηρία της σε σημείο που δεν το πίστευε κανείς.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν ξανά και βρέθηκα στην Κομοτηνή για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα, τον κ. Τζελέπη και τον κ. Καραολάνη, τον άνθρωπο που καθημερινά ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο τον κ. Μαυρομμάτη, τους προπονητές (Ρόκα, Ελευθερόπουλο, Χατζηνικολάου, Στοΐνοβιτς) τους άμεσους συνεργάτες (Αγγελόπουλο, Πλαβούκο, Βενετίδη, Κάντα), την υπεύθυνη αποκατάστασης Μένια, τους φυσιοθεραπευτές (Δήμητρα, Αρούτ και Αχμέτ), τον γιατρό κ. Επαγγέλη, τους φροντιστές που καθημερινά δίνουν τον εαυτό τους, το προσωπικό του γραφείου και τους εξωτερικούς συνεργάτες που με βοήθησαν λειτουργικά στο έργο μου και στον κόσμο του Πανθρακικού που με αγκάλιασε ξανά και μου έδειξε την δέουσα εκτίμηση.

Τέλος, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την άριστη συνεργασία που είχαμε και την γνήσια σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης που αναπτύξαμε, με την ελπίδα στο μέλλον να ξαναδουλέψουμε μαζί…

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania