Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με Κολοκοτρώνη

Πανακρωτηριακός | 15 Ιουνίου 2021, 17:06

Παρελθόν για τις Ακαδημίες του Ακρωτηρίου αποτελεί ο Κώστας Κολοκοτρώνης.

Ο Χανιώτης τεχνικός έκανε πρώτος γνωστό το γεγονός της αποχώρησης του, με τις Ακαδημίες Πανακρωτηριακού, ΕΘΚ και Λεόντων να τον ευχαριστούν θερμά για τη συνεργασία που είχαν τα 4 τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αγαπητέ Κώστα, εις το επανιδείν!

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός, ΕΘΚ και Λέοντες) ευχαριστούν θερμά τον προπονητή Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη για την άψογη συνεργασία που είχαν μαζί του τα τελευταία τέσσερα (4) χρόνια.

Στην ανακοίνωσή του, ο αγαπητός σε όλους μας Κώστας αναφέρει τα ακόλουθα:

«Μετά από 4 ωραία χρόνια συνεργασίας στις ομάδες του Ακρωτηρίου έφτασε η στιγμή να πω εις το επανιδείν φίλοι. Ευχαριστώ τον άνθρωπο που με έφερε, φίλο Παπαδάκη Βασίλη, τον φίλο και συμμαθητή πρόεδρο κ. Σβουράκη Μανώλη για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι μέλος αυτής της ομάδας, τον φροντιστή μας Αλέκο, που τόσο αγαπώ και όλους όσοι συνεργάστηκα, προπονητές, αλλά και συμβούλους, τον κ. Ροζάκη, τον Χριστοφή και τους υπόλοιπους. Και τέλος δεν μπορώ να μην ξεχάσω τα παιδιά μου, αλλά και τους γονείς τους που όλοι μαζί ήμασταν ομάδα που θα ζήλευαν όλοι. Δεν θα πω αντίο εις το επανιδείν φίλοι μου».

Φίλε Κώστα σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου, τις γνώσεις και την αγάπη, που μετέδωσες στους μικρούς αθλητές την Ακαδημίας μας!

Καλή συνέχεια στον επόμενο επαγγελματικό σου σταθμό και να γνωρίζεις πως η πόρτα του γηπέδου Καθιανών θα είναι πάντα ανοικτή για σένα!

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad