Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη των εκπροσώπων της ΑΕΚ στη Σούδα (pics)

Α.Π. Σούδας | 4 Οκτωβρίου 2017, 18:16

Το απόγευμα της Τρίτης (3/10) ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Συντονιστή Εκπαίδευσης και Οργάνωσης Δικτύων των Ακαδημιών της ΑΕΚ, Χρήστου Σίσκου στο γήπεδο της Σούδας, στα πλαίσια της συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας με το δίκτυο της Ένωσης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Σίσκος είχε την άμεση επίβλεψη και καθοδήγηση των προπονήσεων της Ακαδημίας, ενώ πραγματοποίησε σεμινάρια επιμόρφωσης στους προπονητές των τμημάτων. Παράλληλα, έδωσε διάφορες κατευθύνσεις για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της Ακαδημίας, όπως άλλωστε είχε πράξει και στην προηγούμενη επίσκεψή του στη Σούδα πριν από μερικούς μήνες.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ολοκληρώθηκε χθές στα πλαίσια της συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας με το δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ (AEK FC DEVELOPMENT NETWORK) η επίσκεψη του Συντονιστή Εκπαίδευσης και Οργάνωσης του Δικτύου Χρ. Σίσκου, ο οποίος επέβλεψε και συμμετείχε ενεργά στις προπονήσεις των Τμημάτων της Ακαδημίας ενώ πραγματοποίησε και σεμινάρια επιμόρφωσης των προπονητών της Ακαδημίας και έδωσε κατευθύνσεις σχετικά με την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της Ακαδημίας.

Στιγμιότυπα από την 1η ημέρα της επίσκεψης

proponisi me aek.jpg2
proponisi me aek.jpg1
proponisi me aek.jpg3

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis