Ολοκληρώθηκε η ΑΜΚ στον ΟΦΗ κατά 2,6 εκατ. ευρώ

ΟΦΗ | 9 Δεκεμβρίου 2024, 19:56

Κατά 2,6 εκατομμύρια ευρώ αυξήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΟΦΗ, το οποίο κάλυψε εξ ολοκλήρου ο Μιχάλης Μπούσης.

Corgress Stagakis

Πρόκειται για μια διαδικασία που είχε προαναγγελθεί ουσιαστικά, με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ να καλύπτει όλο το ποσό, το οποίο για την ακρίβεια ανέρχεται σε 2.619.600 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση του ΟΦΗ έχει ως εξής:

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ποσού ύψους 2.619.600 ευρώ με έκδοση 87.320 νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 30,00 Ευρώ η μία.

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου καλύφθηκε εξ’ ολοκλήρου από τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κ. Μιχάλη Μπούση.

Το παραπάνω θέμα εγκρίθηκε από την πλειοψηφία των μετόχων της Γ.Σ

 

Rabona ad