Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Τρίπολη

Χανιά | 25 Οκτωβρίου 2017, 15:07

Από την Τετάρτη ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός βρίσκεται στην Τρίπολη και το μεσημέρι ολοκλήρωσε με μικρής διάρκειας προπόνηση την προετοιμασία του στο προπονητικό κέντρο του Αστέρα.

Το πρόγραμμα είχε νευρομυϊκό “ξύπνημα”, ταχύτητες αντίδρασης με μπάλα και δίτερμα σε μικρό χώρο, ενώ ο Γιώργος Πετράκης είχε την ευκαιρία να συναντήσει γνωστά πρόσωπα από τη θητεία του στον Αστέρα ως ποδοσφαιριστής σε νεαρή ηλικία. Την προπόνηση παρακολούθησε και ο άλλοτε παίκτης του ΑΟΧ και νυν προπονητής του Παναρκαδικού Γιώργος Αντωνόπουλος.

Η ενημέρωση του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού έχει ως εξής:

Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Τετάρτης στο προπονητικό κέντρο του Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Πέμπτης (26/10, 15:00).

Η προπόνηση ήταν μικρής διάρκειας και περιλάμβανε νευρομυϊκό “ξύπνημα”, ταχύτητες αντίδρασης με μπάλα και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Σε γνώριμα… λημέρια βρέθηκε ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Πετράκης, που συνάντησε πρόσωπα από την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής του Αστέρα, ενώ την αποστολή της ομάδας μας επισκέφτηκε και ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χανιά και νυν προπονητής του Παναρκαδικού Γιώργος Αντωνόπουλος.

 

Estrella
/psiloritischania