Ολοκλήρωσε με νίκη

Φωστήρας Γρανίτης | 22 Μαΐου 2016, 0:52

Ο Γρανίτης πήρε την νίκη με 6-0 στα Νεροκούρου με τον Φωστήρα στο φινάλε της σεζόν, ωστόσο περίμενε ένα "θαύμα" για να πανηγυρίσει την άνοδο μετά από τρία χρόνια, το οποίο τελικά δεν ήρθε.

Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας πλήρωσε το δικό της κακό διάστημα από την 24η έως και την 27η αγωνιστική, όπου μάζεψε μόλις δύο βαθμούς, κάτι που αποδείχτηκε τελικά μοιραίο για την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Στο σημερινό παιχνίδι δεν χωρούσε σύγκριση για τις δύο ομάδες με τον Φωστήρα να κατεβαίνει με 11 παίκτες και τον τερματοφύλακα του Σκαμνάκη σε ρόλο επιθετικού.

Το ημίχρονο τέλειωσε με τον Γρανίτη να προηγείται με 0-1 με το γκολ του Ντόι στο 10′.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος οι “κιτρινόμαυροι” βρήκαν δίχτυα ακόμα πέντε φορές με τους Μαραγκάκη (47’-55), Λόγκο (60’), Μαυρεδάκη (75’) και Κισσανάκη (80’) για το τελικό 0-6.

Διαιτητής: Κουρκουμελάκης

Βοηθοί: Μπραδουδάκη-Γαλάνης

Φωστήρας (Παναγιώτης Παλαθούρας): Καλιόρας, Μήτρου, Αικατερίνης, Βέρδος, Κουνδουράκης, Ξενάκης, Κατωτικίδης, Φιλιππίδης, Τάνταρος, Σκαμνάκης, Παλαθούρας

Γρανίτης (Γιώργος Μπονατάκης): Ιωακιμίδης, Κυριακάκης, Λούπου, Παπαδόπουλος, Κουτουλάκης, Μαρκετάκης, Ντόι, Λόγκο, Μαυρεδάκης, Μαραγκάκης (70’ Μπομπολάκης), Κισσανάκης

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad