Ολοκλήρωσε με νίκη την α’ φάση

Πανακρωτηριακός Κορωνίς | 26 Νοεμβρίου 2016, 21:43

Νικηφόρα έκλεισε την α΄ φάση του πρωταθλήματος ο Πανακρωτηριακός που πέρασε και από τον Βάμο με 3-1 κόντρα στην Κορωνίδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η Κορωνίδα αιφνιδίασε πάντως την ομάδα του Ακρωτηρίου και προηγήθηκε μόλις στο 3’ με τον Αννιτσάκη (1-0).

Ο Ξεκουκουλωτάκης ισοφάρισε στο 40′ για τους φιλοξενούμενους που πήγαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 1-1.

Στο 75’ ο Βασιλομιχελάκης ήρθε να δώσει το προβάδισμα στον Πανακρωτηριακό με το γκολ που πέτυχε (1-2). Ο Μπαδιεριτάκης απλά έβαλε και αυτός το όνομα του στην λίστα των σκόρερ και πέτυχε το τελικό 1-3 στο 85’.

Η Κορωνίδα έχει παράπονα για ένα γκολ οφσάιντ που ακυρώθηκε σε βάρος της, αλλά και την φάση της ισοφάρισης, που επίσης θεωρεί ότι υπήρχε οφσάιντ.

Ο σύλλογος του Βάμου μέσω του athlitikogr παράλληλα συγχαίρει όλες τις ομάδες που συνεχίζουν στον όμιλο τίτλου και τους εύχεται καλή πορεία.

Διαιτητής: Χρυσός

Βοηθοί: Καλφάκης-Χατζηδακης

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Φραγκιαδάκης, Αργυρίου, Κουγεντάκης, Μεσαρχάκης, Μανουσάκης (80’ Αλεξαντωνάκης), Αννιτσάκης (75’ λ.τρ. Κλαπάκης), Τρούλος, Τσαποσβίλι (70’ Δημητρίου), Γιαννόπουλος, Πατσαρίκας, Τζανουκάκης

Πανακρωτηριακός (Μανώλης Πηγουνάκης): Χριστουλάκης, Μαριανάκης (60’ Αρβανιτάκης), Ξεκουκουλωτάκης, Αδαμόπουλος, Παπακαστρήσιος, Ξανθουδάκης (75’ Δημούσης) , Γιαννολάρης (60’ Κελαϊδής), Μπάτζιο, Βασιλομιχελάκης, Μπαδιεριτάκης, Κοπανάκης 

Estrella