Ολοκλήρωσε με νίκη!

Τιτάν Παλαιόχωρα | 25 Σεπτεμβρίου 2016, 21:08

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Χανίων η Παλαιόχωρα, που επικράτησε με 3-0 του Τιτάνα, στην αυλαία του 7ου ομίλου.

Το πρώτο τέρμα για την ομάδα του Βασίλη Παπαδάκη ήρθε στο 35’, όταν ο Ψαράκης βρήκε τον Παπαδοκωνσταντάκη που άνοιξε το σκορ. Στο 46’ ο Κουλούρης με ατομική προσπάθεια ουσιαστικά “καθάρισε” την αναμέτρηση (2-0), για να έρθει το τελικό 3-0 από τον Μάστορα στο 49’.

Η Παλαιόχωρα είχε και δύο δοκάρια στο παιχνίδι με τους Ψαράκη και Μάστορα.

Τιμητική η παρουσία στο παιχνίδι του 57χρονου Γιώργου Κοτρωνάκη που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 80ο λεπτό ως ένδειξη τιμής.

Ο Κοτρωνάκης είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Τιτάν, παρολαυτά αποτελεί ενεργό μέλος του συλλόγου, καθώς ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα προπονήσεων.

Διαιτητής: Μπραουδάκης

Βοηθοί: Κατσαρός-Μπραουδάκη

Παλαιόχωρα (Βασίλης Παπαδάκης) :Συροκάκης, Θεοδωράκης, Ζαχαράκης (65’ Θεοδωρακόπουλος), Κριάρης, Λιτσαρδάκης (46’ Μποχώνης), Τζαγκαράκης (69’ Καστρινάκης), Μποτωνάκης, Παπαδοκωνσταντάκης, Ψαράκης, Μάστορας, Κουλούρης

Τιτάν (Δημήτρης Φούρλας): Κοσμαδάκης (46’ λ.τρ. Κουντής), Τζομπανάκης, Ι.Ορφανουδάκης, Σπανουδάκης, Δεσποτάκης, Ταταράκης, Βογιατζάκης, Ολ.Μαδαριωτάκης, Κουτσουπάκης, Τεζάρης, Σπαθαράκης (80’ Κοτρωνάκης)

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
Auto KCS

Rabona ad