Ολοκλήρωσε για φέτος ο ΟΑΧ – Δεν θα γίνει η σειρά με Νίκη Λευκάδας

Μπάσκετ 28 Μαρτίου 2023, 20:09

Το ματς με τον ΠΑΟΚ όπου ο ΟΑΧ έφτασε στην τρίτη φετινή νίκη σε βάρος του, εξασφαλίζοντας έτσι θέση στην Ευρώπη για την επόμενη περίοδο, αποδεικνύεται πως ήταν και το τελευταίο του στην φετινή Α1.

KTEO Κρήτης

Η ομάδα των Χανίων δήλωσε στην ΕΟΚ πρακτική αδυναμία στο να μπορέσει να δώσει τα παιχνίδια με αντίπαλο τη Νίκη Λευκάδας και μπορεί να χρειαζόταν πρακτικά μία νίκη (η σειρά ήταν ήδη στο 2-0 για τον ΟΑΧ) για να εξασφαλίσει την 5η θέση, όμως αυτά δεν θα γίνουν, αφού το αίτημα του έγινε αποδεκτό.

Ετσι, ο ΟΑΧ καταλαμβάνει οριστικά την 6η θέση η οποία πρακτικά δεν έχει καμία διαφορά σε σχέση με την 5η, καθώς έχει τη δυνατότητα στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν να παίξει στα προκριματικά του Eurocup, διεκδικώντας τη συμμετοχή του σε όμιλο της διοργάνωσης.

Ζητούμενο για τον ΟΑΧ αυτή τη στιγμή είναι να μπορέσει να θέσει τις βάσεις προκειμένου να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα για την επόμενη περίοδο, αναζητώντας μεταξύ άλλων και νέο τεχνικό τιμ, καθώς μετά τον Κώστα Κεραμιδά και ο Αντώνης Λάππας θα συνεχίσει την καριέρα του στο πλευρό του στην ομάδα του Αγρινίου σε επίπεδο Α2 ανδρών.

Το βασικότερο ζητούμενο για τον ΟΑΧ είναι το οικονομικό.

Rabona ad