Ολοκληρώνονται οι καταθέσεις – Σε συγκεκριμένες ερωτήσεις απαντούν οι παίκτες

Πλατανιάς | 3 Μαΐου 2017, 18:06

Ολοκληρώνεται η διαδικασία με τις καταθέσεις από πλευράς παικτών του Πλατανιά στην Αστυνομία για όσα έγιναν την Πρωταπριλιά στο γήπεδο "Καραϊσκάκη". Να σημειωθεί ότι σημαντικό κομμάτι είναι και η ψυχολογία των παικτών, που σίγουρα δεν βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδα μετά τα όσα έχουν συμβεί.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σε κάθε περίπτωση, σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί αυτή η πρωτόγνωρη διαδικασία, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων για κατάθεση.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, όλοι όσοι έχουν δώσει κατάθεση από τον Πλατανιά καλούνται να απαντήσουν σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που τους γίνονται. Αυτές οι ερωτήσεις είναι πολύ ουσιαστικές και μεταξύ άλλων αφορούν στο τι έγινε στο παιχνίδι, τι είδε ο καθένας, εάν χτυπήθηκε, πού χτυπήθηκε κτλ. Σε αυτά τα ερωτήματα, που σύμφωνα με πληροφορίες μας επαναλαμβάνουμε είναι απόλυτα ακριβείς, καλούνται να απαντήσουν οι παίκτες του Πλατανιά, αλλά και προηγουμένως έπραξαν τα μέλη από το τεχνικό και το ιατρικό τιμ, αλλά και τα άτομα της διοίκησης που συνόδευσαν την αποστολή.

Estrella