Ολοκληρώνει για Λάρισα

Πλατανιάς | 20 Οκτωβρίου 2017, 17:15

Στο τέλος βρίσκεται πια η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Λάρισα για τον Πλατανιά. Μάλιστα, ο Δημήτρης Στάμου φαίνεται πλέον ότι θα είναι διαθέσιμος αφού κάθε μέρα που περνάει είναι ολοένα και καλύτερα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην προπόνηση που έγινε την Παρασκευή, ο Ελληνας αμυντικός ακολούθησε το πρόγραμμα κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα σε έντονο ρυθμό, ενώ το επίσης ευχάριστο είναι ότι με την ομάδα, αλλά σε πιο χαλαρό τέμπο, γυμνάστηκε ο Καρυπίδης (που δύσκολα πάντως θα είναι στην αποστολή για το ματς της Κυριακής).

Η προετοιμασία για τον Πλατανιά ολοκληρώνεται το Σάββατο, οπότε και ο Γιώργος Παράσχος θα γνωστοποιήσει την αποστολή.

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά για την προπόνηση της Παρασκευής είναι η εξής:

Στο τελικό στάδιο μπήκε η προετοιμασία της ομάδας μας, που την Κυριακή (22.10.17, 18:15) υποδέχεται την ΑΕΛ στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Στη σημερινή προπόνηση δόθηκε έμφαση στα παιχνίδια με μπάλα και στις ασκήσεις με σέντρες με τελειώματα φάσεων, ενώ πραγματοποιήθηκε και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Στάμου ακολούθησε το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα σε έντονο ρυθμό, ενώ με την ομάδα αλλά σε πιο χαλαρό τέμπο, γυμνάστηκε ο Καρυπίδης.

Η προετοιμασία του Πλατανιά θα ολοκληρωθεί αύριο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

 

Estrella