Ολοκληρώνει δύο νέες μεταγραφές

Πλατανιάς | 18 Δεκεμβρίου 2017, 14:12

Θέμα χρόνου για τον Πλατανιά είναι η πραγματοποίηση των επόμενων μεταγραφών μετά την προσθήκη του Ελόγνκ Ντουαλά. Ο Μανουέλ Ρόκα εξάλλου το επεσήμανε σχετικά στις δηλώσεις που παραχώρησε το Σάββατο μετά το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Πλατανιάς βρίσκεται αυτή τη στιγμή πολύ κοντά στην απόκτηση επιθετικού και επίσης ενός τερματοφύλακα. Ουσιαστικά, εξελίξεις θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες ώρες.

Από εκεί και πέρα, πρόθεση του Πλατανιά είναι σίγουρα να κάνει τις κινήσεις που χρειάζεται μέσα στο επόμενο, άμεσο διάστημα και να μην υπάρξει δηλαδή καθυστέρηση αφού οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες, η δε ομάδα θέλει οπωσδήποτε να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τους παίκτες στο πρώτο ματς του β’ γύρου που είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό στις 7 Ιανουαρίου.   

Υπενθυμίζεται τι είπε ο Μανουέλ Ρόκα σχετικά με τις μεταγραφές το περασμένο Σάββατο:

«Θα κάνουμε (μεταγραφές). Και ο πρόεδρος το είπε. Δεν χάνουμε τίποτε, το αντίθετο. Ο πρόεδρος θέλει να στηρίξει την ομάδα μέχρι το τέλος. Θα κάνουμε μεταγραφές. Ο πρόεδρος είναι αυτός που πρώτος απ’ όλους θέλει να κάνει την προσπάθεια. Θα κάνουμε μεταγραφές και καλές μεταγραφές. Κοιτάμε παντού. Εχω δει πολλά ματς και ξέρω πολλούς παίκτες. Δουλεύουμε με τη διοίκηση για κάποιες καλές μεταγραφές, να έρθουν αυτοί οι παίκτες να βοηθήσουν την ομάδα εκεί που χρειάζεται. Υποθέτω ότι με 4 παίκτες θα είμαστε ικανοποιημένοι. Τώρα, που πήραμε τον Ντουαλά, συν άλλους 3-4 παίκτες. Πρέπει να πάρουμε παίκτες που να είναι έτοιμοι να παίξουν και να βοηθήσουν άμεσα. Είμαστε κοντά σε συμφωνία με αυτούς τους παίκτες. Είμαστε σε καλό δρόμο παρότι δεν έχει ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος και ήδη έχουμε έναν παίκτη. Αυτό σημαίνει ότι δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad