Ολοι στην αποστολή για τον Αρη Αβάτου

Κύπελλο Ελλάδος | 15 Σεπτεμβρίου 2018, 20:23

Ως γιορτή δείχνουν να απολαμβάνουν το ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά στο "στρατόπεδο" του Αρη Αβάτου. Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που απευθύνεται στον κόσμο της Ξάνθης μέσω των σόσιαλ μίντια της ομάδας και όπου σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι «το γήπεδο του Α.Ο.Ξ. σε περιμένει την Κυριακή να ζήσουμε μαζί το όνειρο».

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Ξεκινήσαμε δειλά δειλά πριν 5 χρόνια την προσπάθεια. Δεν ξεχνάμε και την δική σου συμβολή φίλαθλε του ποδοσφαίρου. Ήρθες δίπλα μας και μας έδωσες δύναμη», αναφέρεται στο μήνυμα από τον πρώτο φετινό αντίπαλο του Πλατανιά μέσω του επίσημου λογαριασμού της ομάδας στο Facebook. «Την Κυριακή στις 18:30 στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ. που δίνουμε ακόμη μία μάχη ξέρουμε ότι και πάλι θα είσαι δίπλα μας. Σε θέλουμε δίπλα μας. Ο αγώνας μας δεν τελειώνει. Ολοι μαζί θα πάμε ακόμη πιο ψηλά. Η ποδοσφαιρική αγκαλιά του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ μας χωράει όλους. Το γήπεδο του Α.Ο.Ξ. σε περιμένει την Κυριακή να ζήσουμε μαζί το όνειρο», σημειώνεται επίσης. 

Σε αγωνιστικό επίπεδο, όπως γίνεται γνωστό διαθέσιμοι για το ματς κόντρα στον Πλατανιά είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αρη Αβάτου. Μάλιστα, δημοσιεύεται και σχετική φωτογραφία από την τελευταία προπόνηση του αντιπάλου του Πλατανιά, που συνοδεύεται και από το εξής κείμενο: «Με το πέρας της σημερινής προπόνησης για τον αυριανό αγώνα στην αποστολή της ομάδος μετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές».

Estrella
Papantonakis Cards