Όλοι στην αποστολή για “Γεντί Κουλέ”

Χανιά | 8 Σεπτεμβρίου 2023, 20:22

Ο Γιάννης Ταουσιάνης συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές για το δυνατότερο φιλικό τεστ της προετοιμασίας κόντρα στον ΟΦΗ το Σάββατο (09/09, 18:30) στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

/Bella Pizza

Η προετοιμασία για το σπουδαίο φιλικό ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (08/09) στο αθλητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς.

“Ζωντανά” το φιλικό ΟΦΗ-Χανιά

Το δελτίο τύπου της Χανιώτικης ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, η προετοιμασία της ομάδας μας για τον φιλικό αγώνα με τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί αύριο (09/09, 18:30) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Ο Γιάννης Ταουσιάνης στο πιο δυνατό τεστ μέχρι τώρα, θα έχει μια ακόμα ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας και την ετοιμότητα των παικτών του περίπου μια βδομάδα πριν την πρώτη επίσημο αναμέτρηση της χρονιάς με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου για το Κύπελλο Ελλάδας (17/09, 16:00).

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo και στατικές φάσεις. Στην αποστολή που θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο συμπεριλαμβάνονται όλοι οι ποδοσφαιριστές:

Καλογεράκης, Κυρίτσης, Πενταράκης, Νίκολιτς, Κατσούρι, Μαζουλουξής Σέχου, Μπάτζιος, Ματάους, Κουκουράκης, Παναγιώτου, Σερβιλάκης, Κοτσίνης, Τσορνομάζ, Μπουρσέλης, Λεμονής, Βόρφι, Τσέλιος, Έντγκαρ, Μιούλερ, Παχής, Κόλα, Ελευθεριάδης, Μανουσάκης, Μάναλης, Βουό, Δερμιτζάκης.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad