Όλοι οι αρχηγοί (του ΟΦΗ) μαζί!

ΟΦΗ | 7 Σεπτεμβρίου 2023, 19:40

"Αρχηγική" συνάντηση στον ποδοσφαιρικό ΟΦΗ, με τους αρχηγούς της ανδρικής ομάδας να τα "λένε" με τους αντίστοιχους των τμημάτων υποδομής Κ19, Κ17 και Κ15.

Οι τρεις από τους πέντε αρχηγούς του ΟΦΗ (Γιαννούλης, Βούρος, Μαρινάκης) μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και συμβούλευσαν τους μικρότερους ηλικιακά συναδέλφους τους για τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις -εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου- που έχει ένας αρχηγός.

Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αντιπροσωπεία των αρχηγών της πρώτης ομάδας είχαν οι αρχηγοί των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, σε μία εποικοδομητική συζήτηση για τα καθήκοντα που έχει ένας αρχηγός, αλλά και τις “υποχρεώσεις” εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Από την πρώτη ομάδα έδωσαν το παρών οι Γιαννούλης, Βούρος, Μαρινάκης (την πεντάδα την αρχηγών συμπληρώνουν ο Νέιρα με τον Λαμπρόπουλο), μαζί με τον Team Manager Σάββα Τσαμπούρη και τον Γιάννη Αποστολάκη ο οποίος είναι εκ των αρχηγών της Κ19.

Από την Κ19 συμμετείχαν επΊσης οι Χνάρης, Ζαχαριουδάκης, Φαϊτάκης, από την Κ17 οι Κωνσταντακόπουλος, Νταγια, Νινιράκης, Καινουργιάκης, Παντέρης και απο την Κ15 οι Ασμαριανάκης, Πετούσης, Αντωνακάκης, Ματθαιάκης.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad