«Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε!»

Πέργαμος | 5 Οκτωβρίου 2017, 10:28

Με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' Κατηγορίας και την έναρξή του στις 25 Οκτωβρίου η Πέργαμος εξέδωσε ανακοίνωση καλωσορίσματος στις ομάδες που επανεμφανίστηκαν στην κατηγορία αλλά και στις νέες παρουσίες που υπήρξαν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Παράλληλα, όπως έκανε και πέρσι, η ομάδα των Βρυσών Κυδωνίας προαναγγέλλει ότι θα δοθεί συνέχεια στην κοινωνική δράση της και σε αυτό το κομμάτι ζητάει τη βοήθεια από όλα τα σωματεία της Γ’ Κατηγορίας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Δ.Σ., ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας μας, με αφορμή την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου στις 25 Οκτωβρίου, θέλει πρώτα απ’ όλα να καλωσορίσει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Χ. τις ομάδες ΑΡΗ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ, ΝΕΟ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ και ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ, έπειτα από την επαναδραστηριοποίησή τους, καθώς και τις ομάδες ΚΑΛΤΣΕΤΟ και ΑΣΠΑΛΑΘΟ που θα μετέχουν για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Χ.. Ευχόμαστε από καρδιάς στις ομάδες καλή σεζόν να έχουμε, ένα δυνατό και καθαρό πρωτάθλημα, κάθε ομάδα και κάθε ποδοσφαιριστής να εκπληρώσει τους στόχους του, μακριά από τραυματισμούς. Επίσης η ομάδα ανακοινώνει ότι και φέτος θα είναι κοντά σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη με διάφορες δράσεις και ζητάμε τη συμπαράσταση σε αυτό όλων των ομάδων της κατηγορίας. Γιατί όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε!

 

Estrella