Ολη η… Κρήτη στη νέα SL2

Super League 2 3 Ιουνίου 2021, 17:28

Από τις τρεις, σίγουρα στις τέσσερις και υπό προϋποθέσεις στις πέντε! Τόσες θα είναι οι ομάδες της Κρήτης που θα λάβουν μέρος τη νέα περίοδο στο αναδιαρθρωμένο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αυτό προκύπτει μετά τις τελευταίες εξελίξεις, όπου τουλάχιστον τρεις ομάδες με “έδρα” την Κρήτη, φαίνεται αυτή τη στιγμή να ευνοούνται από τη μεταρρύθμιση του υφυπουργού Αθλητισμού πάνω στο κομμάτι της συνένωσης των δύο κατηγοριών.

Συγκεκριμένα, ωφελημένες προκύπτουν να είναι ο ΟΦ Ιεράπετρας και η Επισκοπή, ενώ η τρίτη ομάδα από την Κρήτη που θα μπορούσε να ευνοηθεί δεν είναι άλλη εκτός από τον Ηρόδοτο, ο οποίος ετοιμάζεται να λάβει μέρος στα μπαράζ για την άνοδο και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι ένας εκ των τεσσάρων που θα βρεθεί αντί για την Football League στην Super League 2 τη νέα σεζόν.

Υπό άλλες συνθήκες, ο ΟΦΙ θα υποβιβαζόταν στην Football League, η δε Επισκοπή θα παρέμενε σε αυτό το πρωτάθλημα, ο Ηρόδοτος σίγουρα δεν θα είχε πρόσβαση στη Super League 2. Στο πρωτάθλημα της Super League 2 θα βρίσκονται επίσης και οι δύο ομάδες που αυτή τη στιγμή μετέχουν σε αυτό και είναι τα Χανιά και ο Εργοτέλης.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον πιστοποιηθεί η αναδιάρθρωση, θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του ποδοσφαίρου που θα υπάρχουν πέντε ομάδες από την Κρήτη σε επίπεδο Β’ Εθνικής και μάλιστα με εκπροσώπηση και από τα τέσσερα μέρη του νησιού! Χανιά, Επισκοπή (από Ρέθυμνο), Εργοτέλης και Ηρόδοτος (από Ηράκλειο) και ΟΦΙ (από Λασίθι)!

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad