Ολα τα νέα για τις “ανανεώσεις”: Προς παραμονή ο Βάντερσον, προς αποχώρηση ο Μουνάφο

Πλατανιάς | 2 Μαΐου 2017, 12:46

Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται στο θέμα των συμβολαίων που λήγουν. Πολύ κοντά σε ανανέωση βρίσκεται ο Βάντερσον, από την άλλη δύσκολα δείχνουν τα πράγματα για τον Μουνάφο, ενώ οι πιθανότητες για την παραμονή του Μενδρινού είναι μοιρασμένες.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα μάλιστα με τα σημερινά “Χανιώτικα Νέα”, ο Βάντερσον έχει δεχτεί πρόταση για διετή ανανέωση και όπως όλα δείχνουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα την αποδεχτεί. Υπενθυμίζεται ότι ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ είναι από τους πιο συνεπείς παίκτες της ομάδας, όντας από τους πρώτους σε συμμετοχές πέρσι και φέτος.

Επίσης, κοντά σε παραμονή είναι και ο Σωτηρίου, που πρόκειται άλλωστε για τον βασικό τα τελευταία δύο χρόνια τερματοφύλακα της ομάδας. Ο Σωτηρίου είναι και ο ίδιος θετικός να παραμείνει κι έτσι θα πρέπει να θεωρείται ότι βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που συνεχίζουν.

Από την άλλη, δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Μουνάφο. Η πρόθεση για τον Πλατανιά να τον κρατήσει στο ρόστερ του είναι δεδομένη, εκτιμώντας άλλωστε ότι ο Αργεντινός ήταν μέσα στους 2-3 κορυφαίους παίκτες της ομάδας φέτος, από την άλλη, ο Μουνάφο φέρεται να έχει πρόταση από την Τουρκία με περισσότερα χρήματα απ’ ό,τι είναι σε θέση να του δώσει ο Πλατανιάς. Ο Μουνάφο θα μπορούσε να παραμείνει εφόσον τελικά δεν δει και στην πράξη να του δίνονται τα χρήματα που θέλει, ειδάλλως θα μπορούσε να παραμείνει στον Πλατανιά για μια ακόμη χρονιά. Παρόλα αυτά οι πιθανότητες είναι 70-30 να φύγει. Μάλιστα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Μουνάφο έχει προγραμματίσει να αποχωρήσει την Τετάρτη (3/5) από τα Χανιά, δηλαδή νωρίτερα σε σχέση με τους συμπαίκτες του, όταν την ίδια μέρα έχει προγραμματίσει την αποχώρησή του και ο Σίγκνεβιτς.

Για τον Μενδρινό, οι πιθανότητες να παραμείνει είναι 50-50, επομένως το θέμα βρίσκεται στον “αέρα”, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει και τι θα γίνει με τον Αποστολόπουλο, όπως και με τον Καρυπίδη.

Σίγουρη τέλος θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Γουνδουλάκη μετά από 4 χρόνια προσφοράς στο σύλλογο. 

Estrella
Auto KCS