Όλα τα μεταγραφικά νέα!

Πλατανιάς | 31 Μαΐου 2016, 12:40

Πολλά -και προπαντός ανοικτά- είναι τα μεταγραφικά μέτωπα για τον Πλατανιά. Σε πρώτο πλάνο είναι το θέμα του Μανούσου και από πολύ κοντά αυτό του Ντιντάκ.

Εν συντομία, στον Πλατανιά αναμένουν μέχρι την Τετάρτη τη θετική απάντηση από τον Γ. Μανούσο για να έρθει να υπογράψει. Με τον πρώην επιθετικό της Καλλονής υπάρχει αισιοδοξία ότι το θέμα θα κλείσει αίσια καθώς ο Πλατανιάς ανέβασε την προσφορά του μέσω κάποιων μπόνους που έχει προτείνει στον Μανούσο.

Με τον Ντιντάκ, ο Ισπανός εξτρέμ μπορεί να θεωρείται ήδη ποδοσφαιριστής του Πλατανιά… Απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες που λογικά θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην εβδομάδα.

Τώρα, τι γίνεται από εδώ και πέρα…

Το νέο όνομα που γράφτηκε στην Αθήνα και ειδικότερα στο Goal αφορά την περίπτωση του Χρήστου Καρυπίδη, που τα τελευταία 2 χρόνια ήταν στην Ξάνθη κάνοντας 44 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και σημείωσε 1 γκολ. Δεν έχει διασταυρωθεί αν ο Πλατανιάς πράγματι το σκέφτεται, αλλά σίγουρα ερωτηματικό αποτελεί η ηλικία του, καθώς είναι πλέον στα 34.

Karypidis
Καρυπίδης.

Με τον Κούρο, υπάρχει στάση αναμονής… Ο Παράσχος έχει καλή άποψη για τον 23χρονο αριστερό μπακ, θέση στην οποία ο Πλατανιάς θα πάρει σίγουρα παίκτη, αφού ο Βαλεριάνος δεν θα συνεχίσει. Παράσχος και Κούρος είχαν συνεργαστεί στις αρχές της προπερασμένης σεζόν στον Ατρόμητο.

Τέλος, με τον Μίνγκαζοφ, ο Πλατανιάς εξακολουθεί να ενδιαφέρεται παρακολουθώντας την περίπτωση του ποδοσφαιριστή από το Τουρκμενιστάν. Ειδικότερα, εφόσον δεν συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία, θα μπορούσε να έρθει στα Χανιά με ένα συμβόλαιο κοντά στις 100 χιλ. ευρώ, με τον Πλατανιά να θεωρεί ότι είναι μια περίπτωση που μπορεί να πραγματοποιήσει υπέρβαση στα οικονομικά του. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad