Ολα τα λεφτά το ματς με Λάρισα

Πλατανιάς | 22 Οκτωβρίου 2017, 13:23

Ματς... όλα τα λεφτά είναι για τον Πλατανιά αυτό που δίνει το απόγευμα για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, φιλοξενώντας στο γήπεδο Περιβολίων τη Λάρισα. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου... δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη προκειμένου να ανασάνει βαθμολογικά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στη “σκιά” φυσικά του σοβαρού τραυματισμού -ο οποίος είναι και ο μεγάλος απών από το απογευματινό παιχνίδι- του Βάντερσον ο οποίος υπέστη θλάση και θα λείψει για τις επόμενες τουλάχιστον δύο εβδομάδες, ο Πλατανιάς επιχειρεί να φτάσει στο αποτέλεσμα που θέλει και για πρώτη φορά μάλιστα να καταφέρει να κερδίσει στο γήπεδό του. Μέχρι σήμερα δεν τα έχει καταφέρει, έχοντας προηγηθεί οι ισοπαλίες απέναντι σε Παναθηναϊκό και Κέρκυρα ενώ έχει ηττηθεί από Ξάνθη και Παναιτωλικό.

Αυτό που καταγράφεται στα αποδυτήρια της ομάδας είναι η πίεση για το αποτέλεσμα, μια πίεση που ουσιαστικά ακολουθεί τον Πλατανιά όλες αυτές τις ημέρες που πραγματοποιεί την προετοιμασία του για το σημερινό παιχνίδι. Βασικό ζητούμενο είναι οι παίκτες του Παράσχου να επιδείξουν πάθος και θέληση για τη νίκη έτσι ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στο στόχο τους.

Το παιχνίδι έχει ώρα έναρξης τις 6.15 και διαιτητής θα είναι ο Καλογερόπουλος από την ΕΠΣ Αθηνών, ενώ βοηθοί του έχουν οριστεί οι Τουμπακάρης και Κουντουρέλης, επίσης από την ΕΠΣ Αθηνών. 4ος διαιτητής θα είναι ο Κυρίτσης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου).

Estrella