Ολα τα λεφτά ο στόπερ

Πλατανιάς | 5 Ιουλίου 2017, 11:19

Στην απόκτηση του στόπερ επικεντρώνεται πλέον η προσοχή στον Πλατανιά. Πρόκειται για μια θέση που δεν έχει βρεθεί ακόμη ο αντικαταστάτης του Γιάγια Μπανανά, παρότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν βρεθεί αυτό το καλοκαίρι αρκετά κοντά σε συμφωνία με κάποιους ποδοσφαιριστές.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τελευταία περίπτωση ως γνωστόν είναι αυτή του Γιοβάνοβιτς ο οποίος τελικά παρότι τα είχε βρει με τον Πλατανιά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την ομάδα που αγωνίζεται στο Ισραήλ. Αυτή, η απρόσμενη εν πολλοίς, εξέλιξη έφερε σχετικά πίσω τον Πλατανιά, σε μια στιγμή που έδειχνε να βρίσκεται κοντά στο να κλείσει αυτήν την εκκρεμότητα.

Ετσι, αυτή τη στιγμή, η προσπάθεια για την απόκτηση στόπερ συνεχίζεται και συνεχίζεται μάλιστα σε υψηλούς τόνους, αφού είναι ζήτημα σημαντικό για τον Παράσχο να έχει τον ποδοσφαιριστή που θα υπολογίζεται μάλιστα ως ο βασικός της άμυνας τη νέα χρονιά όσον το δυνατόν το συντομότερο.

Λογικά ο Πλατανιάς προσβλέπει και πάλι στην αγορά του εξωτερικού, που όπως αποδεικνύεται μέχρι τώρα, είναι εκείνη που δίνει τις λύσεις για τα μεταγραφικά. Σημειώνεται κάτι ενδιαφέρον επίσης ότι ο Πλατανιάς δείχνει με τις μέχρι τώρα κινήσεις του να ενδιαφέρεται για έμπειρο στόπερ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Γιοβάνοβιτς όσο και ο Μπρκόβιτς που βρέθηκαν πολύ κοντά στο να έρθουν στα Χανιά, είναι Σέρβοι. Αρα ίσως ο Πλατανιάς καταφύγει και πάλι, αφενός σε παίκτη με ηλικία κοντά ή λίγο μετά τα 30 του χρόνια και, αφετέρου, ο παίκτης αυτός να είναι από χώρα της πρώην Γιουγκοσλαβίας…

Estrella