Ολα τα αγωνιστικά νέα

Πλατανιάς | 4 Σεπτεμβρίου 2016, 22:37

Σε... τρία μέτωπα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά νέα για τον Πλατανιά, που αποκτούν πλέον πιο μεγάλη σημασία καθώς αναμένεται η πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, το πιο σημαντικό θέμα αφορά τον 17χρονο Παπανικολάου ο οποίος ήταν άτυχος στο φιλικό με τον Εργοτέλη παρότι τα πήγε πάρα πολύ καλά από τη στιγμή που τον έριξε στο παιχνίδι ο προπονητής του, σκοράροντας μάλιστα και το τελευταίο γκολ (το 4-0). Ο πιτσιρικάς υπέστη εξάρθρωση ώμου, δείχνοντας την Κυριακή (4/9) μεν σε καλύτερη κατάσταση και δεν είχε πόνους, αλλά το οριστικό συμπέρασμα για το χρόνο απουσίας του θα βγει μετά τη μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί τη Δευτέρα.

Επόμενο σημαντικό θέμα είναι αυτό του Φανούρη Γουνδουλάκη. Ως γνωστό ο αρχηγός του Πλατανιά είχε τραυματιστεί πριν μερικές μέρες, με θλάση στη γάμπα και από τη νέα εβδομάδα που ξεκινά από τη Δευτέρα θα γίνει προσπάθεια να μπει κανονικά στο πρόγραμμα. Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον νεοαποκτηθέντα Γιάννη Στάθη, μετά τις υπογραφές στο νέο διετές συμβόλαιο αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και αναμένεται να επιστρέψει στα Χανιά τη Δευτέρα, μόνιμα πλέον. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θέλει πάντως χρόνο μέχρι να κριθεί έτοιμος να βοηθήσει, αφού είναι πίσω σε φυσική κατάσταση και τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προπόνησης που θα του δοθεί από τον γυμναστή της ομάδας Λεωνίδα Παπαδάκη. 

Estrella