Ολα… μηδέν στον Αλικιανό

Πανακρωτηριακός ΑΕ Κυδωνίας | 30 Μαρτίου 2022, 19:46

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η συνάντηση στον Αλικιανό, ΑΕ Κυδωνίας - Πανακρωτηριακός (0-0).

Oinolatris

Ματς με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες και μάταια το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους για τις δύο ομάδες που προσπάθησαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά δεν το κατάφεραν.

Σημαντικός βαθμός για την Ενωση που συνεχίζει να μαζεύει για την παραμονή της στα τελευταία παιχνίδια. Αυτός ήταν ο 7ος βαθμός της στα τελευταία τρία, μετά τις δύο κολλητές νίκες με Γρανίτη, Χάλη.

Το ματς δεν είχε πολλά πράγματα. Ο Πανακρωτηριακός είχε την πρώτη μεγάλη και μοναδική στιγμή στο πρώτο 45λεπτο. Στο 14′ ο Καλλέργης βγήκε απέναντι από τον Βροντάκη, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας κράτησε το “0”.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕ Κυδωνίας απείλησε στο 80′ σε ένα σουτ του Δημητρίου, αλλά ο Χατζηδάκης ήταν σε ετοιμότητα.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Τιχομίροφ με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση στον διαιτητή.

Για τον Πανακρωτηριακό ντεμπούτο έκανε από την Κ16, ο νεαρός Γιώργος Λαμπρινός (γενν. 2006).

Διαιτητής: Ούτας
Βοηθοί: Κομισοπούλου – Βράγκου Ευ.

ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Ριτζάκης): Βροντάκης, Αργυρουδάκης, Σφυριδάκης, (9′ λ.τρ. Μαντσέλλι), Παρασκευούδης,, Κοκολάκης Χαρ. (52′ λ.τρ. Κατσουλάκης), Μπαλλίου, Μαυρεδάκης, Αρζίδης, Ζολώτας (76′ Χριστοδουλάκης), Τιχομίροφ, Καλογεράκης (46′ Δημητρίου)

Πανακρωτηριακός (Γιώργος Λαμπιθιανάκης): Χατζηδάκης, Καπούλας, Μανουσάκης, Μακράκης, Πέτικας, Ν. Ανδρεαδάκης, Σαριδάκης (55′ Σηφάκης), Γκιούλα, Παπαδεράκης (55′ Κουκουράκης), Καλλέργης (70′ Λαμπρινός) , Δουλάς

Estrella
10 years theatro
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania

Rabona ad