Ολα έτοιμα για το καμπ της ΑΕΚ στη Σούδα

Α.Π. Σούδας | 29 Ιουνίου 2021, 16:35

Με τη συμμετοχή δεκάδων νεαρών ποδοσφαιριστών απ’ όλη την Κρήτη πραγματοποιείται το τριήμερο από 1 μέχρι 3 Ιουλίου στη Σούδα το ποδοσφαιρικό καμπ που διοργανώνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας σε συνεργασία με το δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ.

Το καμπ, όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες, αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2007, 2008 και 2009. Σίγουρα, το γεγονός ότι οι προπονήσεις θα γίνουν με την παρουσία και επίβλεψη ανθρώπων της ΑΕΚ (Κυριακίδης, Τζιωρτζιόπουλος, Ρούσσος) είναι πολύ σημαντικό και πιστοποιεί την έμφαση η οποία δίνεται από πλευράς “Ενωσης”.

Οπως είναι γνωστό, το καμπ και η πραγματοποίησή του γίνεται ως αποτέλεσμα της μακρόχρονης και επιτυχημένης συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ της Α.Π. Σούδας και της ΑΕΚ (ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK).

Το athlitiko ζήτησε δηλώσεις και πήρε από τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας, Αντώνη Παπαγεωργίου ο οποίος και τονίζει τα εξής: «Η δράση αυτή αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να υπενθυμίσουμε τους βαθύτερους λόγους για τους οποίους όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να νιώθουν ικανοποίηση, ενθουσιασμό, αλλά κι ευθύνη προς τα νεαρά παιδιά. Οφείλουμε να προσεγγίζουμε την αξιολόγηση, όχι ως διαπιστωτική πράξη, αλλά ως μαθησιακή, εκπαιδευτική, διδακτική και αναστοχαστική διαδικασία. Αποστολή μας είναι η οικοδόμηση δομημένων προσωπικοτήτων για ν’ ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ενήλικης ζωής τους. Οποιαδήποτε άλλη θετική, ποδοσφαιρική πρόοδος είναι θεμιτή, αλλά δεν αποτελεί μονόδρομο. Οι νεαροί μαθητές-αθλητές δεν είναι αντικείμενα για να δοκιμαστούν, είναι πλάσματα με ταλέντα και ικανότητες. Δεν οργανώνουμε τη δράση για να δώσουμε ψεύτικες ελπίδες για δήθεν διασφαλισμένη επαγγελματική σταδιοδρομία, αντιθέτως δίνουμε έμφαση στις δεδομένες ικανότητες τους. Κάθε είδους ενήλικη προσέγγιση σε νεαρούς μαθητές-αθλητές δεν είναι ούτε παραγωγική ούτε επιτρεπτή! Ολα τα παιδιά έχουν ικανότητες και ταλέντα ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα ατομικά τους χαρακτηριστικά. Οταν όλοι οι εμπλεκόμενοι (προπονητές, παράγοντες, γονείς-κηδεμόνες) αναγνωρίζουμε και κατανοούμε αυτές τις ικανότητες και ταλέντα, τότε βοηθάμε να βελτιωθεί η πλήρης ανάπτυξη τους. Αναζητούμε την πηγή των όποιων προβλημάτων κατά την προπονητική διαδικασία, ξεκινώντας από την αυτοαξιολόγηση μας, το παιδί δεν είναι πρόβλημα. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί ενός είδους επιβράβευση μας προς τα παιδιά τα οποία ανταποκρίνονται περισσότερο σε όλα τα ερεθίσματα που τους μεταδίδουμε καθημερινά και το σωματείο που υπηρετούμε, εξυπηρετεί αυτή την όμορφη διαδικασία», καταλήγει ο κ. Παπαγεωργίου.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Κυριακίδης είναι υπεύθυνος ανάπτυξης του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, ο κ. Τζιωρτζιόπουλος, υπεύθυνος εκπαίδευσης του τμήματος Κ13 και ο κ. Ρούσσος, επικεφαλής του τμήματος ανίχνευσης.

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad