Όλα έτοιμα για το διεθνές φιλικό στις Καλύβες

Ποδόσφαιρο 14 Σεπτεμβρίου 2023, 20:29

Η ομάδα Walking Football Kalives Titan Crete θα υποδεχθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (15/09, 17:00) τους Sleaford Snails από την Αγγλία σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις Καλύβες.

Πρόκειται για το άθλημα Walking Football, το οποίο είναι μία ήπια εκδοχή – παραλλαγή του “κανονικού” ποδοσφαίρου και απευθύνεται σε ενήλικες άνω των 50 ετών με στόχο την υποστήριξη και την ενίσχυση της κοινωνικοποίησης και της συμμετοχής του ανθρώπου ενδιάμεσης και τρίτης ηλικίας στην κοινωνική ζωή και δράση.

Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκε και η ομάδα Walking Football Kalives Titan Crete, μία πρωτοβουλία που ανήκει στον σύλλογο του Τιτάνα Καλυβών και τον Φιλ Έλκοκ, έναν Βρετανό που διαμένει στον Αποκόρωνα και είναι αυτός που “έφερε” το Walking Football στα Χανιά.

Οι πόρτες θα ανοίξουν μία ώρα πριν την έναρξη της διεθνούς φιλικής αναμέτρησης (15/09, 16:00). Δέκα λεπτά αργότερα ομάδα του Τιτάνα αποτελούμενη από παιδιά έξι ετών θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα. Θα ακολουθήσει το διεθνές φιλικό με την Αγγλική ομάδα, ενώ στις οκτώ (20:00) θα ακολουθήσει πάρτι.

Η ομάδα των Καλυβών απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα σωματεία των Χανίων να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και ίσως προχωρήσουν και εκείνα στη δημιουργία ομάδας Walking Football.

Η αφίσα για τη φιλική αναμέτρηση και για όσα προηγηθούν – ακολουθήσουν…

Estrella

Rabona ad