Ολα ανοικτά με Γιαμπερέ

Χανιά | 9 Ιουνίου 2023, 20:36

Ο Σεντρίκ Γιαμπερέ μπορεί ν’ ανακοινώθηκε ότι αποχώρησε από τα Χανιά, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα δείχνουν ανοικτά σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα.

/Bella Pizza

Το θέμα της αποχώρησης ειδικότερα του 32χρονου Γάλλου κεντρικού αμυντικού εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο, με την αποχώρησή του να είναι αλήθεια ότι έχει προκαλέσει εντύπωση. Ωστόσο, όπως φαίνεται, τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως ίσως δείχνουν… Κι αυτό γιατί βάσει των νεότερων πληροφοριών που υπάρχουν είναι ότι ο σωματώδης αμυντικός μπορεί να ανακοινώθηκε ότι αποχωρεί μαζί με τον Καμαρά, αλλά και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν αποκλείεται να επιστρέψουν.

Υπενθυμίζεται κιόλας ότι στην ανακοίνωση της ΠΑΕ έγινε αναφορά στους δύο παίκτες να έχουν ένα καλό καλοκαίρι ενώ η ανακοίνωση κατέληγε με το «εις το επανιδείν».

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τον Γιαμπερέ όμως, τα Χανιά φαίνεται να έχουν συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή να τα ξαναπούν μέσα στο καλοκαίρι ούτως ώστε να παραταθεί η συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν. Αρα, μένει να ξεκαθαρίσει πώς θα εξελιχθεί το θέμα, αλλά και αν ουσιαστικά ο Γιαμπερέ θα μπορούσε να επιστρέψει στα Χανιά σε λίγο καιρό…

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad