Ολ. Βόλου: Να δοθεί οριστική λύση

Football League 21 Ιανουαρίου 2021, 19:52

Την αντίδραση του Ολυμπιακού Βόλου προκάλεσε η μετάθεση της συνεδρίασης της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων για την Παρασκευή, αναφορικά με το "φλέγον" θέμα της έναρξης της Football League.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι “ερυθρόλευκοι” τονίζουν ότι έπρεπε να είχε δοθεί ήδη λύση και ελπίζουν τελικά έστω και την Παρασκευή να δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με αφορμή την σημερινή, αναβληθείσα για αύριο Παρασκευή, συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με θέμα την επανέναρξη των προπονήσεων και του πρωταθλήματος της Football League η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τονίζει: “Αλήθεια έχει αναρωτηθεί κάνεις από όλους εκείνους που λαμβάνουν τις αποφάσεις πως ζούνε από τον Μάρτιο χιλιάδες οικογένειες; Καθώς μιλάμε για μια κατηγορία στην οποία απασχολούνται 1.000 περίπου αθλητές.

Είμαστε οι μοναδικοί που είμαστε σε καραντίνα από τον Μάρτιο. Και όλα αυτά όταν έχουμε δεσμευτεί εγγράφως ότι θα τηρηθεί κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο που μας έχει υποδειχθεί!

Αλήθεια ήταν πιο κρίσιμη η συζήτηση για την επαναλειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων και την επανέναρξη του ψαρέματος και του κυνηγιού;

Κύριοι πρέπει άμεσα να δοθεί λύση. Ή καλύτερα, η λύση έπρεπε ήδη να έχει δοθεί.

Είναι αναγκαίο στην αυριανή εξ αναβολής σύσκεψη όχι μόνο να τεθεί το θέμα της επανέναρξης των δραστηριοτήτων της Football League αλλά και να δοθεί μια οριστική λύση.

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards