Ολ. Βόλου για αφαίρεση βαθμών: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

Football League 13 Απριλίου 2021, 16:35

Προθεσμία πέντε ημερών στον Ολ. Βόλου για την αποφυγή αφαίρεσης 6 βαθμών για οφειλές σε πρώην παίκτες του έδωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο, με την ομάδα να απαντά ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου έχει γίνει πλήρης τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων προς τους Δημήτρη Βοσνακίδη και Ιμπάν Ράντι.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αναφορικά με τις αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας περί αφαίρεσης βαθμών για χρέη σε πρώην ποδοσφαιριστές μας και εν προκειμένω στους Δημήτρη Βοσνακίδη και Ιμπάν Ράντι καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει ήδη προχωρήσει στην πλήρη τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων της προς τους προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές.

Οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου είναι οι εξής:

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Δημητρίου Βοσνακίδη, του ποσού των πέντε χιλιάδων εκατό είκοσι τριών ευρώ και εξήντα τεσσάρων λεπτών (5.123,64) ευρώ κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της τελεσίδικης με αριθμό 391/2020 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή IbanIyanga Τravieso, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 356/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ΕΕΟΔ/ΕΠΟ την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή θα αγωνιστεί κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020- 2021, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad