Οκτώ “σίγουροι” για ΑΕΚ – Εξι παίκτες για τρεις θέσεις!

Πλατανιάς | 24 Νοεμβρίου 2016, 0:10

Αλλαγμένος σε σχέση με τον αγώνα με τον Ηρακλή φαίνεται ότι θα παραταχθεί ο Πλατανιάς απέναντι στην ΑΕΚ, σύμφωνα τουλάχιστον με τις δοκιμές που πραγματοποιεί στο Μάλεμε ο Γιώργος Παράσχος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, ο τεχνικός του Πλατανιά δοκιμάζει διάφορα σχήματα, έχοντας σε θέση βασικού τον Ντεβέσα αντί του Μενδρινού και τον Ντιλαβέρ αντί του Γιακουμάκη. Μάλιστα, εφόσον επικρατήσει η δεύτερη λύση θα είναι κάτι που θα προκαλέσει εντύπωση, με δεδομένο ότι ο Βόσνιος επιθετικός δεν έχει παίξει μέχρι στιγμής σε κανένα παιχνίδι ως βασικός, όπως άλλωστε και ο Ντεβέσα, αλλά πρέπει να σημειωθεί η πολύ καλή εμφάνιση που είχε στο Καυτανζόγλειο, στο διάστημα που τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή ο Παράσχος.

Επίσης, στην προπόνηση της Τετάρτης δοκιμάστηκε με τους βασικούς ο Στανισάβλιεβιτς.

Ουσιαστικά οι “σίγουροι” για τον Πλατανιά για το ματς στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να θεωρείται ότι είναι οι εξής οκτώ: Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Αποστολόπουλος και Μανούσος. Για τη θέση του αριστερού μπακ και με δεδομένη την τιμωρία του Βάντερσον, φαίνεται ότι προορίζεται ο Γιορέντε και από εκεί και πέρα για τις άλλες δύο θέσεις προορίζονται… πέντε παίκτες, οι Μενδρινός, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Γιακουμάκης και Ντιλαβέρ. 

Estrella