Οκτώ μεταγραφές και συνεχίζει

Πλατανιάς | 6 Οκτωβρίου 2020, 12:10

Με γοργούς ρυθμούς όπως φαίνεται, προχωρά το χτίσιμο του Πλατανιά. Ηδη, η νέα ομάδα του Γιώργου Κόλτζου απαριθμεί οκτώ νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Oinolatris

Τα τελευταία είναι ο Μάριο Μαρτίνεζ και ο Χρήστος Μαρκουλάκης, δύο ποδοσφαιριστές που ενισχύουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ του Πλατανιά, το οποίο παρ’ όλα αυτά παρουσιάζει ακόμη κενά και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναμένονται αρκετές ακόμα κινήσεις έως ότου ολοκληρωθεί.

Το θέμα είναι πως ο Πλατανιάς έχει γυρίσει οριστικά πλέον σελίδα, δημιουργώντας την ομάδα που θα λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, οι δε κινήσεις του δείχνουν ότι θέλει να θέσει σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα και σε κάθε περίπτωση να έχει μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Οπως και αν έχει, το διάστημα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Πλατανιάς είναι μεταβατικό μετά απ’ όλα όσα έχουν προηγηθεί από το σοκ του ξαφνικού υποβιβασμού δύο κατηγοριών από την Σούπερ Λιγκ 2.

Σε ό,τι αφορά τη σύνθεση του νέου Δ.Σ., θα προκύψει όπως έχουμε γράψει με τη διεξαγωγή εκλογών στον σύλλογο, οι οποίες μένει να ξεκαθαρίσει πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθούν.

Estrella

Auto KCS

Rabona ad